46

Капризите на три зодии нямат край, все се цупят

Има хора, които винаги стават сърдити и с нагоре краката. Не искат да започват деня и да говорят вас. Когато са с други хора изглеждат малко затворени. Много хората стават раздразнителни, когато нещата не вървят както трябва, но тези хора вероятно имат общ астрологичен знак.  

Водолей

Водолеите поставят себе си, своята независимост и личното си време над всичко останало. Ако попречите на това, определено ще ги раздразните. Имат стриктна рутина, която следват, и ако нещо се обърка, веднага им се отразява и всички разбират, че не са в настроение.

Ако тези въздушни знаци не си дадат достатъчно време за презареждане, може да бъде доста трудно да се разбирате с тях. Стават песимистични, избухливи и много преиграват.

Близнаци

Близнаците имат двойна природа и това им позволява да бъдат гъвкави и адаптивни. Те се държат като хамелеони и могат да се впишат във всеки социален сценарий с лекота, но също така са склонни към промени в настроението. Ако не са в настроение, а само се преструват, в един момент ще се изтощят.

Близнаците склонни да премислят прекалено много нещата, когато са неразбрани или не ги слушат. Те ще се раздразнят, ако мислите им станат твърде завладяващи и в крайна сметка ще се нахвърлят на другите. Ще започнат скандал от нищото или ще се разсърдят, без да разберете за какво. Ако им е скучно, също могат да започнат да мрънкат.

Рак

Раците се управляват от Луната, която отговаря за всички големи чувства и емоции, така че те са склонни да бъдат по-мрачни от другите. Ако не получават нужната емоционална подкрепа – стават много сприхави.

Раците могат да бъдат много раздразнителни, когато са гладни или уморени, така че е важно да се уверите, че са добре нахранени и отпочинали. Само това ще ги успокои и ще ги направи добра компания, пише Actualno.com.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?