1939

"Капките" удариха bTV в земята: Халваджиян победи, ето какво ще стане със "Сървайвър"

Халваджиян този сезон отвя всички конкурентни медии с успеха на шоуто за имитации

„Survivor 7“ призна, че е победен от "Като две капки вода" и смени дните си на излъчване. Досега риалити предаването вървеше в неделя, понеделник и вторник. "Считано от тази събота (4 март), „Survivor 7“ ще се излъчва в събота, понеделник и вторник от 20:00 ч. Настъпват промени в излъчването на филмите от рубриката „Мега Хит“, която от 5 март се измества в неделя вечер", съобщиха официално от bTV. В неделя върви шоуто за имитации като "Като две капки вода", което за първи път се излъчва през уикенда. Още след първото му предаване от NOVA се похвалиха с рекорден рейтинг.


Според официалните пийпълметрични данни, първият епизод на предаването регистрира аудиторен дял от 46,7% сред населението в активна възраст (18-49 г.). Впечатляващият резултат е рекорден в историята на медията, която за първи път програмира хитовото предаване в неделя, пише Hotnews.bg. До този момент стартовите епизоди на нито едно предаване през пролетния или есенния сезон на NOVA не са постигали толкова висока стойност. С тези почти 47% от всички зрители, които изобщо са гледали телевизия по това време, NOVA оставя конкуренцията далеч зад себе си. Втората телевизия в класацията е с около 2.5 пъти по-нисък резултат.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Да бе

Да бе

02.03.2023 | 17:16

Ей сега по точно всичките тези шоу програми са бо...клук. Тъпи...зми за ма....лоумни . Хляб и зрелища.

Отговори
10 4
Петя

Петя

02.03.2023 | 16:10

Това е така, защото Сървайвър не е онзи формат , който сме гледали преди.Тази година е скучен и този Джеферович допълнително допринася да няма зрителски интерес.

Отговори
10 2
Harry

Harry

02.03.2023 | 08:25

Само се чудя,по какво и как се разбира колко човека гледат дадено предаване за да се вдигне рейтинга???

Отговори
17 5
Савоф

Савоф

02.03.2023 | 10:34

Много просто има суйчове които в телевизията като отидеш на някоя програма показват телевизора ти че е на тази програма и времето колко време я гледаш както и сърварите за мобала и когато хората плащат те плащат сума от тази сума се разпределя на телевизийте в зависимост колко телезрители са я гледали и в какво време и в кой час и едно предаване ако има повече зрители процента на заплащане е по голям и така някой като Арменеца стават милионери

Отговори
10 3
Червената баня на дъртата сиганка у гората

Червената баня на дъртата сиганка у гората

02.03.2023 | 07:38

Браво Маги, Сървайвър има навсякъде, а капки и таланти, толкова рядко, добре че имаш Владо, Томата и оня дето грачи все едно и също,,, Блазе,, и на Иглика, чакай да не пиша за ,, подметки,,.....!

Отговори
13 6

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?