2374

Капитонова проплака и засегна доста жени: Понякога се налага да работя

Позабравената от зрителите победителка в първия сезон на „Ергенът“ Виктория Капитонова пусна в Инстаграм нещо, което по нейно мнение трябва да е забавно, но всъщност е в известна степен обидно.

От него могат да се засегнат доста млади жени със сериозни и важни професии.

Самото видео един вид показва тегобите на инфлуенсърката и е наречено: „Негативи за работата в Инстаграм, за които не трябва да се мълчи“.

И ако някой си е мислил, че Виктория ще посочи нещо сериозно, като мръсните номера на конкурентките, преследването от вманиачени фенове или нещо такова, ще бъде разочарован, пише Vihrogon.

Според рускинята негативите са следните:

Естествено, в публикацията има ирония, която се схваща веднага. Заедно с това обаче тя си е обикновено фукане, че на Виктория изобщо не ѝ се налага да върши нищо цял ден, освен да се щракне няколко пъти със скъпия си телефон. Естествено, мнозина ще кажат, че да се стигне до тази известност, която позволява на рускинята да печели добре като инфлуенсър, не е нито лесна, нито лека работа. И все пак… Не е същото, като да речем някоя лекарка или учителка да се оплаче, че работата ѝ носи негативи, пък било то и „в рамките на шегата“.

Дързостта (да не кажем наглостта) на Виктория Капитонова обаче не спира дотук. От коментари под публикацията става ясно, че различните сценки, с които илюстрира „негативите“, би трябвало да са нещо като актьорски етюди. Явно победителката в първия сезон на „Ергенът“ се е размечтала за роля в киното или в телевизията.

„Ставам ли поне малко за актриса?“, пита Виктория Капитонова. Предвид показното от нея в конкретното видео, от страната на последователите ѝ е много благородно, че не дават в прав текст очевидния отговор на този въпрос.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Задължително

Задължително

14.01.2023 | 16:43

Трябва да се пише за тези инфлуеци който са участвали в шоу за дебили .‍☠️‍☠️‍☠️‍☠️

Отговори
2 0
КЪРТАЧА

КЪРТАЧА

13.01.2023 | 19:59

Малко сладко курвенце, на чичо разпоретината, ще те помпя до пръсване на очните дъна... Сладурчица с мокра тясна пу... ..ца...

Отговори
5 1

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?