4232

Кание Уест отваря собствено порностудио

Американският рапър Кание Уест, който смени официално името си на Йе, планира да отвори собствено порно студио и марка Yeezy Porn, съобщи TMZ.

Студиото може да отвори врати още това лято и ще бъде част от цяла марка за развлечения за възрастни. Кание Уест и колегите му са обсъдили идеята с ветерана в индустрията Майк Моз.

Това е бившият съпруг на порно актрисата Сторми Даниелс, която широката публика познава от скандалния случай с бившия американски президент Доналд Тръмп. Твърди се, че той ѝ платил, за да мълчи за сексуалния си контакт с него по-миналото десетилетие.

 

Кание Уест доста често в работата си открито говори за своите сексуални фантазии и увлечение към порното. Той е правил рап изпълнения на подобни пикантни сценарии с различни жени, с които е бил - включително с бившата си съпруга Ким Кардашян.

Сега той контролира как се облича настоящата му съпруга Бианка Ченсори - нейните снимки често стават обект на широко обсъждане, тъй като онлайн потребителите се възмущават от тяхната порнография.

Освен това Кание Уест планира да пусне поредица от порно видеоклипове, за да допълни седмия си студиен албум - The Life of Pablo (2016), а бивши служители на Yeezy обвиниха рапъра, че показва видеоклипове за възрастни на бизнес срещи.

Наскоро съпругата му Бианка Ченсори беше нападната - неизвестен мъж пъхна ръцете си под роклята ѝ и я хвана за кръста. Рапърът на свой ред ударил нападателя, пише още БГНЕС. В медиите имаше информация, че той е сбъркал и всъщност удари близнака на мъжа, който е тормозил Бианка Ченсори.

 

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?