46

Кандиса за Ивелина, но сбърка: Мрежата избухна срещу Катето Евро СНИМКА

Катерина Евро, която досега се въздържаше да публикува снимки с новата приятелка на сина си Александър Кадиев, май най-после е приела момичето. Актрисата обаче си навлече гнева на мрежата заради зле формулиран пост.

"Да живее красотата!…..и любовта!", написа Катето под романтична снимка на Сашо и Ивелина.

Последователите й побързаха да уточнят, че красотата е до време, и колкото и да е хубава външно двойката, не това е най-важното. Някои отиват дори по-далеч като припомнят, че именно тази красива любов е причина детето на Кадиев да расте с разведени родители.

Катето Евро досега също даваше превес на Таня, неговата бившата жена и майка на детето му. Снимки на двете, понякога в компанията на внучето, могат да се видят навсякъде из профилите им. Явно сега звездната свекърва започва да приема промяната в живота на Сашо и новата жена до него.

 

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Тая

Тая

25.01.2022 | 12:15

е хищна хиена във всяко отношение, а сина й е обикновен мухльо. Новата му пък е кривогледа. Защо ни занимавате с тях, като са измет?

Отговори
0 0
Росица

Росица

24.01.2022 | 16:28

Оставете хората да си живеят както си искат . Това се е техният живот .

Отговори
6 0
Желание

Желание

24.01.2022 | 10:36

Стига ст ни занимавали с един неуравновесен тип и неговата амбициозна родителка. А детето на този психотатко не е единствено, което расте без баща си. Но няма да загуби много.

Отговори
43 1
Колито

Колито

24.01.2022 | 14:27

И аз мисля така!

Отговори
14 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?