Следвайте ни

Канарите прелитат от Резово до Созопол, вижте защо

Надя и Наско Стоеви от оркестъра легенда се зареждат с емоции по Южното Черноморие, без да се задържат на едно място

viber icon

Надя и Наско Стоеви от оркестъра легенда се зареждат с емоции по Южното Черноморие, без да се задържат на едно място

Надя и Атанас Стоеви от оркестър "Канарите" се радват на своята вълнуваща ваканция с аромат на септемврийско море. Звездното семейство се е отдало на заслужена почивка след едно динамично лято на творчески ангажименти. Изкушени от хубавото време, в първите дни на септември, семейство Стоеви решиха да посетят любимите си места по южното Черноморие.

Тяхната обиколка започна от Резово, премина през Царево и в момента те са в красивия Созопол. Солистката на “Канарите” неведнъж е казвала, че морето ги зарежда с много позитивни емоции и затова винаги когато имат възможност, с нейния съпруг Атанас Стоев са край морския бряг. В самото начало на топлия сезон едни от най-популярните авторски композиции на Атанас Стоев - Канара получиха нов живот в изпълнение на тяхната снаха Джена и “Канарите”. 

През юли на музикалния пазар се появи Мр3 колекцията “Музика за всички”, събрала над 90 емблематични заглавия от 45-годишната история на оркестъра. Три големи концерта изнесоха именитите музиканти миналия месец за своите многобройни почитатели в Бачково, Бургас и Добрич. 

Иван Кирев

Иван Кирев

Репортер - екип „Шоу“

Иван Кирев е завършил Професионалната гимназия по машиностроене в Пловдив. Работил е в plovdiv24.com, plovdivlive.com, podtepeto.com. От май 2017 г. е репортер в отдел "Култура и шоу" на в. „Марица”.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?