49

Камен Во шокира с тези думи за мобилизация у нас заради Путин

Камен Воденичаров не се страхува да каже своята истина за Русия и Путин, нито да се бие за България, ако се наложи

"Не ме е страх, че Путин може да започне ядрена война! Защото освен неговото "копче" за бомби, има и други копчета, които могат да бъдат натиснати от наша страна - на общия отбранителен съюз, от който България е част. Хората трябва да са наясно, че нашата държава не е самостоятелна единица, летяща свободно в пространството, каза пред "България Днес" актьорът, режисьор и сценарист Камен Воденичаров.

"Путин върви към трета световна война от ден първи, в който влезе в Украйна и каза, че иска да заличи една независима държава", продължава Воденичаров. - Хората, които той води в политически план, са полудели от алчност и желание за завладяване на стари територии, останали от бившия СССР само в главите им. Тези хора, от сегашното управление на Русия, няма да се спрат! Те ще свършат зле! Единственото нещо, което ние можем да направим, е хладнокръвно, с ясно съзнание, с всички сили и средства да се подготвим за съпротива към този човеконенавистен режим" - категоричен е култовият водещ.

Той разказва, че в казармата е бил санитарен инструктор и завършил школа, от която има ранг на нещо като младши фелдшер в редиците на военномедицинските части на Българската армия.

"Така че, ако се наложи мобилизация у нас, ще отида, естествено! Освен това стрелям много добре. Поддържам форма, като посещавам различни стрелбища. Имам отношение към оръжията, затова не ме е страх!" - казва Воденичаров.

Според актьора подобни неприятни мигове обикновено насочват артиста към творчество и вадят от него най-доброто. За жалост, нещото, което излиза от Камен Во този момент, било само гняв и тъга.

"Защото режимът на Путин прави от Русия една злобна, нещастна и заядлива държава, каквато в моите представи всъщност не е. Обикновените руски хора са много различни от управляващите ги. Те са такива, каквито сме и ние, българите. Лошото е, че голяма част от тях са жертва на зверска медийна пропаганда. Следя руските канали и виждам колко ужасяващо нелепо е онова, с което пълнят главите им. Няма нищо страшно в брътвежите на един откачил човек и шайката разбойници около него. Ние трябва да защитаваме ценностите и постиженията си. И ако трябва да се сбием, ще се сбием!" - казва водещият.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
9 коментара
Ко...Ко

Ко...Ко

17.12.2022 | 15:16

бегай да смучеш негърски патлаци, явно за това само те бива!

Отговори
3 1
ЛГБТ солджър

ЛГБТ солджър

17.12.2022 | 05:33

Много войнствени тези пе*дали бре.

Отговори
4 3
хохохо

хохохо

23.09.2022 | 15:53

А ние гледами български телевизии и ни писна от соросоядска пропаганда, а тоя гледал руски, как ги гледаш, като ги забраниха?

Отговори
8 6
Левски Ге

Левски Ге

23.09.2022 | 15:38

При Слави има ли някой който да си е с ъкъла?

Отговори
11 3
Добро утро

Добро утро

23.09.2022 | 14:27

Този е абсолютен политически невежа и злобен платен соросоид. Нещастнико, ти не разбираш най-важното, че тази остаряла мършава система и нечовешки световен ред, трябва да изчезнат завинаги. Зад Путин стоят седем милиарда от населението на земята. А тебе никой не слуша защото си абсолютен невежа.

Отговори
18 14
Svetlaya

Svetlaya

23.09.2022 | 14:22

Повърхностен тъп*нар. 90 % от хората в Русия е за своя Президент и е за дигане на страната си от колене. Продължавай да слугуваш на либерастите и да се прекланяш на техните ценностите. А и припомни за казаното от баба Ванга.

Отговори
17 8
Някой

Някой

23.09.2022 | 13:52

Трябва им сигурност,а не територия.За това се бият,ако не си разбрал

Отговори
19 7
Българин

Българин

23.09.2022 | 13:39

Добре спокойно да не получиш инфаркт придружен с микро инсулт от напъни да целуваш западни зад.ници.

Отговори
22 8
Камене,стига си призовавал за бой

Камене,стига си призовавал за бой

23.09.2022 | 13:39

Ами седни и се успокой малко,защото само война ни липсва на цялото ни нас’рано положение и без управление в държавата.Ай,приземи се и гледай за спокойствието и сигурността на БГ.Пък на теб личбо,като много ти се ходи..отивай,без да ни занимаваш с простотии.

Отговори
21 6

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?