Следвайте ни

Камен Донев заби в земята Зуека, обясни ще емигрира ли

viber icon

След откровението на Зуека, че си тръгва от България заради посоката, в която отива страната, отвори отново въпроса за емиграцията. Изказа се и актьорът, режисьор и драматург Камен Донев. "Никога не съм мислил да живея извън родината. Искам да се боря, да променя България", заяви той пред Нова тв.

По думите му повечето хора са се превърнали в егоисти.

"Съдейки по ситуацията у нас, сякаш нямаме много желание да гледаме към другите. Това не е добре. Ние живеем добре, няма какво да се лъжем. Живеем в цивилизация, в която има всичко. Много бързо свикнахме с комфорта. Имаме много изкушения около себе си. Алчността ни кара да искаме още и още", каза още Донев.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Жълт Ганьо

Жълт Ганьо

15.09.2021 | 20:07

Гледах интервюто с Камен Донев по Нова и въпроса изобщо не беше свързан със Зуека. Даже името на Зуека не беше споменавано изобщо. Само жълт журналист би навързал едното с другото за да привлече вниманието на читателите. Палец надоло.

Отговори
5 16
Габи

Габи

15.09.2021 | 09:17

Ако Зуека е искал детето му да расте в нормална държава, да не беше участвал в опросточаването на хиляди млади хора. Защо не мислеше за бъдещото поколение, когато популязираше простотията и чалгата със своя приятел Трифовов.

Отговори
34 3
Димитър

Димитър

14.09.2021 | 22:19

Точно казано.Никъде по света няма такъв голям процент обикновенни хора,собственици на апартаменти,вили,и земя.Обиколил съм света,на много места хората са доволни да са нахранени.

Отговори
28 3
Някой

Някой

14.09.2021 | 14:06

В демократична Европа камене, всеки избира къде да живее. 3 милиона българи направиха своя избор. Кой си ти да съдиш???

Отговори
13 27
Абсолютно

Абсолютно

14.09.2021 | 11:06

Абсолютно прав е. Не знам, много хора не го виждат.

Отговори
23 5

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-сериозният замърсител на въздуха в Пловдив?