2374

Камен Донев изригна: Много е модерно да не ти пука, дано тази мода отмине бързо

„Престанете с позитивното говорене, това е лицемерие! Престанете и с медийните кампании. Тези, които тормозят другите, не слушат радио, не гледат телевизия. Най-много да се изсмеят. Трябва да има здрава ръка на закона, никакви приказки. Никакви приказки!”, това заяви в емоционално изказване по БНТ актьорът, автор и режисьор Камен Донев. Любимецът на публиката направи този коментар във връзка с трагичната катастрофа с две убити жени в София и разкритията за връзките на виновника за нея с полицията.

Това е следствие от прехода, от това, че едно, даже две поколения, не успяха да устоят на изкушенията, не успяха да превърнат България в духовен знак, каза Камен Донев. Любимецът на публиката коментира също, че става въпрос за доброволно предаване на българите на пошлостта, на попфолка, на наркотиците, на завистта. „В България има огромна завист!”, подчерта Донев. Преди това актьорът специално поиска от водещия на предаването Георги Любенов да потърси в интернет злобни коментари по негов адрес. „Искам някой, който искрено да ме мрази”, подчерта Камен Донев, но такива коментари не се намериха. „Явно още спят”, каза по този повод любимецът на публиката.

„Много е модерно да не ти пука, да не те интересува, да не обръщаш внимание на нищо, освен на себе си. Дано тази мода премине по-бързо”, каза още Камен Донев, цитиран от Vihrogon.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?