3906

Камелия вече не го крие: Вижте мъжа на живота й СНИМКА

Камелия вече не го крие: Вижте мъжът на живота й 

 

 

Камелия вече няма притеснения да показва сина си Баян в социалните мрежи, потвърждавайки не за първи път, че всякакви суеверия са й чужди.

Този 1-ви юни беше много специален за фолкдивата, защото вече има повод да празнува празника на децата покрай чаровния си наследник. Това, което написа публично за него пък, нямаше как да не привлече и вниманието, и комплиментите на последователите й.

"Честит празник, Баянче! Желаем ти на теб и всички дечица, щастливо детство, изпълнено с весели игри, усмивки и здраве. Честит 1 юни", пише изпълнителката, а под поста си е показала и актуална семейна снимка, на която е заедно с любимия си Цветин и синът им Баян.

 

Сред плеядата от поздравителни коментари пък, се появи и такъв, в който е отправена лека критика към Камелия, но пък в комбинация с много силно откровение за певицата.

"Не слушам музиката ти, защото вече не ми харесват. Стила, текстове и музика, не е това, което беше преди, а аз съм си дете на 80-те и определно правим разлика между поп фолка преди и сега. Но адски много те харесвам. Харсва ми начинът, по който се развиваш. Начинът, по който мислиш и говориш.

 

Още повече харесвам факта, че си живото доказателство, че няма значение на колко години си - тук си за да изживяваш мечтите си. Продължавай да живееш живота, по начина, по който го усещаш за правилен и те прави щастлива! Защото няма значение другото, важното е, че си добър човек! Истински щастлива съм, че този 1ви юни вашето семейство го изживява така пълно! Щастие създавайте и живейте винаги с тази усмивка на лицата Ви", гласи написаното в него, пише show.blitz.bg.

 

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?