Следвайте ни

Камелия: Ще има обидени от разкритията в новата ми книга

viber icon

Фолк фурията Камелия обмисля да разголи душата си в автобиографична книга. В нея хитовата изпълнителка не смята да спестява нищо и по всичко личи, че ще наблегне над житейските уроци. Огън-момичето не просто ще разкаже за живота си - тя иска да помогне и да бъде полезна чрез своя опит на читателите на книгата си.

Блондинката смята за важно, предприемайки тази крачка, да не спестява нищо. Много неща, призна Камелия, все още са скрити и са си само за нея и човека до нея – Цветин. Певицата е убедена, че няма смисъл да разказва вече чути неща. „За мен автобиографията е едно пълно разкриване, в което не трябва да се спестява истината. Вероятно ще има обидени, но и те имат правото да кажат своята версия в своите биографии”, смята Камелия.

Тези дни Камелия най-после коментира ринопластиката, с която изненада всички. Блондинката, която пак ще е ментор в музикалното шоу „Гласът на България”, сподели, че носът й не е скъсяван, просто е изправен и е нужно повече време, за да се стигне до търсения резултат. Тя се подложила на ринопластика, защото през последните години генетиката започнала да се проявява при нея. Носът е един от малкото органи, които се развиват цял живот. Във фамилията на баща й са „по -присъстващи откъм носове”, а с годините леката чупка на носа започнала да става по-видима. Имайки предвид, че на 10 януари тя празнува 50-ия си юбилей, решила „да се освежи и леко да изтрие тази гърбичка и връхчето на носа, което усмихвайки се висяло малко надолу”. Благодарение на филтрите, това не ми личало, но на живо се виждало. „В момента още се възстановявам от тази интервенция, защото при нея трябва да мине минимум година, за да се получи търсения резултат”, сподели звездата на фолка.

„Факт е, че в началото разликата е шокираща, но наистина това е процес, който предстои да се подобрява и тъканта трябва да се намести. Така че това не е финалният начин, както ще изглежда след една година. Вярвам в доктора, който ми направи ринопластиката – проучила съм го, а той ми каза: „Имай търпение, ще се случи!”, сподели Камелия.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Nabojen bobar

Nabojen bobar

25.04.2021 | 12:58

Zashto se lansira tova babe? Aborti mytri golota ezicheta dypene. Tazi ne misli kak moje da e losh primer za decata. Dobre che ostarqva I se skyftqva.

Отговори
5 3
Основи основи Христо

Основи основи Христо

25.04.2021 | 22:12

Защо провалени аборти говорят

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?