Следвайте ни

Камата показва точен мерник в Панагюрище

Стоичков започва новото национално турне на биографичната си книга от сърцето на Четвърти революционен окръг

Христо Стоичков ще покаже в Панагюрище, че стреля точно не само със знаменитата си левачка. В събота ​кавалерът на „Златната топка“ ще представи в сърцето на Четвърти революционен  своята биография „Историята“, написана съвместно с Владимир Памуков. Камата ще използва гостуването си в Панагюрище, за да постреля в комплекса „Оптикс“, чието рекламно лице е. 

 

Стоичков ще има посещение и в мината на „Асарел Медет“, където ще се снима с всички служители пред огромните машини на компанията. Неведнъж в живота си най-известният българин по света е „подкарвал“ най-различни МПС-та пред фотообективите. Сега обаче домакините се канят да го изненадат с габаритите на багерите. 

 

Пикът в посещението на Стоичков е в 18 часа, когато на площадчето пред зала „Арена Асарел“ Модерния ляв ще раздава автографи. За да не се отегчат феновете на Камата на дългата опашка, организаторите са заложили и на развлекателна програма от екстра класа. Димитър Туджаров-Шкумбата и Иво Райчев ще разказват истории и ще се грижат за настроението на гостите. Двамата вече обраха аплодисментите в Лондон, където Стоичков разписа над 1500 екземпляра на „Историята“ за около 5 часа. 

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?