Следвайте ни

Калина Паскалева стана сърце за пример

Писателката, която се снима за "Плейбой", се нареди до Кубрат Пулев и Стоянка Мутафова сред дарителите в благотворителен търг

viber icon

Пловдивчанката Калина Паскалева бе  част посланиците на благотворителния търг „Сърце за пример”, провел се в столицата.  Нашумялата писателка, която преди години се изявяваше като модел и се снима за "Плейбой", дари ръчно рисувана икона върху дърво под формата на яйце за каузата. 

Над 200 ценители на българското изкуство влязоха в люта битка и съревнование за 32 предмета на популярни личности от страната ни.  Благотворителният търг е част от кампанията „Сърце за пример”, която, съвместно с Българския център за джендър изследвания, осигурява безплатна юридическа и психологическа помощ на жени, жертви на домашно насилие.  

Шампионът по бокс Кубрат Пулев предостави свои ръкавици с автограф, които долетяха специално от Германия и станаха притежател на фотографа Виктория Сиракова.  Автобиографичната книга с автограф на Стоянка Мутафова стана притежание на златното момиче Християна Тодорова, която успя да я спечели в оспорвано наддаване. 

Лентата на Християна от олимпиадата в Рио пък бе предметът,  който бе продаден за най-голямата сума на търга.  Поп певицата Сантра се пребори за уникално пъстро ветрило от постановката „Изобретателната влюбена” от Лопе де Вега, предоставено от директора на Народния театър „Иван Вазов” Мариус Донкин.  

Тениската  с личен автограф на футболиста Кирил Десподов отиде в почитател на спортиста, който беше дошъл на благотворителния търг специално за униката. Със суитшърт, носен от световноизвестния актьор Гари Дурдън във филма „Нокаут или всичко, което тя написа”, се сдоби запален фен на сериала „От местопрестъплението”. Дрехата бе предоставена от режисьора Ники Илиев.

Останалите лица на кампанията - Нели Рангелова, Маги Желзкова, Ася Капчикова и пловдивчанката Габриела Якуб, също дариха различни предмети.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?