Следвайте ни

Калин Вельов вае плочки мечта по заръка на премиера

viber icon

Меренето на плочки и бицепси в парламента породи скандал между ГЕРБ и партията на Слави. Сдърпаха се депутатът Радостин Василев и Никола Николов, глас на партията на Бойко Борисов.

Представяйки кандидатите си за министри, премиерът в оставка се обърна към музиканта Калин Вельов с думите: “Утре искам да те видя по плочки с барабаните, щото виждаш на правната комисия момчето ка кво е (Радостин Василев - бел.авт.). И ние такиватигри имаме в ГЕРБ. Я малко се разголете и вие, явно това е новата вълна, това е отговорната политика”.

Калин Вельов приема шегата с типичната си широка усмивка, но пък съвсем сериозно гледа на спортните активности, с които се занимава от години. Твърди, че са важни не само за физическото, но и за психическото здраве. Ходи на бокс, кондиционни тренировки и всеки ден набляга на коремните преси, с които е оформил въпросните плочки.

Събота и неделя пък гледа да е сред природата. Има много хобита, все свързани със спорта, и се шегува, че ако беше наследствен милионер, щял да зареже всичко друго и да се занимава само с тях. Харесва планинското спускане с колело, каяк, кара кросов мотор, има и друг за пътешествия. През зимата кара ски, и то различни видове, а през лятото е със сърфа.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Търся

Търся

25.04.2021 | 21:22

Ваксина АНТИГЕРБ СПЕШНО Синдроми :драйфане диария, дерматит,пълна загуба на разсъдък,самоличност. Пазете се, много е токсично. Прихваща се при визуализация на ТИКВИ БАРАБАНИСТИ ПКП-ТА И ДР.

Отговори
2 0
Търся

Търся

25.04.2021 | 21:09

Ваксина АНТИГЕРБ СПЕШНО Синдроми: остро гадене при визуализация на ТИКВИ, БАРАБАНИСТИ, СИНОВЕ, ПКП-ТА, и др. токсични опасности.

Отговори
0 0
Pyrko

Pyrko

25.04.2021 | 19:40

Ot barabanist do ds slushalka do primier. Tova e da si Lanovos Velov

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?