Следвайте ни

Кали избяга от ужаса у нас, намери спасение в ...

viber icon

Кали избяга от България и се е отдала на новата си страст - гмуркането. Дори обмисля да се захване по-сериозно с тази дейност и да завърши курс за инструктор, пише блиц. 

"Стихия даваща свобода, спокойствие.....друг свят", написа Кали под споделена с последователите й снимка, на която лежи по гръб в кристално чистата морска вода. Певицата сподели, че се гмурка там, а нейната приятелката Маги Сидерова й завидя. Кали веднага й предложи да пали колата и да й отиде на гости. 

 

Изпълнителката на "Като те почна" винаги е държала няколко дини под една мишница и държи да се развива в личен, професионален и най-вече духовен аспект.

На стари години тя подхвана изучаването на няколко чужди езика, завърши висше образование, гледа три деца, развива музикална кариера, не спира да пътува в чужбина, изкара курс за гмуркане, а между другото намира време и за любов. 

Кали вече не е част от „Пайнер“ и се изявява като самостоятелен изпълнител. За проблеми между нея и Митко Димитров - Пайнера се заговори преди малко повече от година и щом договорът й изтекъл, тя побързала да каже "сбогом" на продуцентите си.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?