3906

Какво замислят Иван и Андрей: Арнаудов стресна зрителите с това ВИДЕО

Какво замислят Иван и Андрей: Арнаудов стресна зрителите със странно видео

 

Андрей Арнаудов направи доста любопитно видео в Инстаграм профила си, което изненада мнозина. Продуцентът дръпна едно слово, което провокира двусмислие.

Някои в мрежата дори подозират, че това се случва, защото бъдещето на патриотичното шоу на bTV "Фермата" все още не е ясно, вероятно заради новопоявилото се шоу "Кой да знае", което предизвиква сериозен интерес засега.

"Искам да направя много бърз и ударен лайф, в който да ви питам три неща. Тъй като с Иван обявихме, че за първи път след 25 години работа ще имаме онлайн предаване, искам да ви питам - гледате ли редовно телевизия и ако не - защо, какво точно гледате в интернет и как според вас трябва да се казва новото ни онлайн предаване, което започва много скоро", каза Андрей, а думите му провокираха доста реакции.

"Когато един човек ми каже на 30-тата секунда, че не гледа телевизия, за мен това означава, че той със сигурност гледа телевизия абсолютно всеки ден, минимум два часа, даже е зверски пристрастен към нея", добави още Андрей.

Много скоро Иван и Андрей явно ще изненадат с нов проект, за който обаче все още не издават почти нищо, освен, че ще бъде в онлайн пространството, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Поредната

Поредната

12.02.2024 | 18:12

Боза замислят.

Отговори
2 1
Мрежата

Мрежата

12.02.2024 | 18:10

В нета гледам само , съвети за домашни майстори, музика и трейлъри на филми. Документални и научни филми.

Отговори
3 1
trytry

trytry

12.02.2024 | 17:18

Иcкaте ли луд ceкc за 2-3 часа, силни epeкции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виa.гpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ceкc незaбpавим---> https://da.gd/menalfa

Отговори
1 6

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?