3906

Какво взима след развода с мултимилионера Цеци Красимирова: Вила на карибски остров и... СНИМКИ

Какво взима след развода с мултимилионера Цеци Красимирова: Вила на карибски остров и..

 

Ваканционна вила на карибския остров Мустик, хасиенда в Барселона и бизнес за милиони. Само толкова ще наследи от брака си с мултимилионера Майкъл Струмейтис родната красавица Цеци Красимирова.

 

Оказва се, че двамата не са подписвали предбрачно споразумение, което да защити несметното богатство на Краля на марихуаната и така на практика след развода Цеци се превръща в милионерка.

 

 

Смуглата красавица обаче не искала много, твърдят нейни близки. Тя била склонна да си поделят само общия бизнес в Барселона, макар по закон да й се полагат значителна част от печалбите на Биг Майк, придобити по време на брака, пише Интриги.бг.

 

Самият Струмейтис пък, като един истински джентълмен, предложил да й остави ваканционната си вила на карибския остров Мустик, която Цеци обожавала. Двамата често прекарваха почивките си в уединеното екзотично имение и Майкъл решил да й го остави като „спомен от прекрасния им брак“.

 

 

През 3-те години, в които били заедно, Биг Майк закупил и имот в Барселона, който Цеци обитавала в началото. Към края на връзката им тя изоставила имението и се върнала в България. Въпросната хасиенда също трябвало да се подели между двете страни, но Струмейтис се отказал от своята част.

 

Така, в случай, че се споразумеят, Цеци си тръгва от брака с бизнес за милиони и две имения. Развод ми дай!

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
2 коментара
ха ха ха

ха ха ха

29.03.2024 | 09:39

Абсолютни измишльотини.Ако беше наследила всичко което изброявате нямаше да се завърне в България с подвита опашка.Колкото дъщеря и се ''сгоди'' като на годежа щеше да ''присъства'' Брад Пит толкова и Цеца ще вземе милиони.

Отговори
2 0
Reman

Reman

28.03.2024 | 17:47

Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контрoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:---- https://e.vg/alman

Отговори
0 3

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?