Следвайте ни

Какво ви вещаят звездите за седмицата

viber icon

Вижте дали звездите са ви подготвили успех и любов или предизвикателства и проблеми в седмичния хороскоп за 31 май - 6 юни 2021г.

 

Овен
Изненадите може да са много и някои да Ви сварят неподготвени. В личен план сте обзети от необяснима тревожност. Вашата пресметливост може да Ви спести ненужни главоболия. За Вас започва изключително благоприятен период по отношение както на Вашите финанси. В личен план Ви предстоят интересни събития.

В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения, обсъждат се теми, за които се намира начин за разрешение и т. В края на седмицата жестът на близък човек може да Ви трогне.

 

Телец
Ако една врата се затвори пред вас, твърде вероятно е да се отвори друга, при това все повече ще можете да разчитате на по-голяма чуваемост на собствените Ви думи, разбиране и т.

Ако имате приятели е добре, ако нямате, самотата може да Ви натежи. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. Носите голяма отговорност. Всяка казана от Вас дума или действие са подложени на критичен анализ и стават тест за качествата ви.

Затова е нужно да мислите и работите разумно, никакви авантюри и експерименти не са нужни. Идва седмица, в която ще се чувствате в хармония със себе си. Някои от Вас може да премахнат веднъж завинаги бариерите по пътя си, други да влошат отношенията си с близките. В крайна сметка ще постигате целите си.

 

Близнаци
Важно за Вас събитие ще Ви създаде повече вълнения, но с хубав край. Не прекалявайте с храната. В битов план е полезно да се заемете с ремонт, които може да продължи до средата на юни. Жените от този знак може да се сдобият с нови почитатели, мъжете също имат успехи в интимен план.

Ако сте намислили сериозно нещо веднага потърсете експертно мнение и вижте къде може да сгрешите. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. Животът Ви ще се промени, в повечето от случаите – за добро.

 

Рак
Бъдете добронамерени, мислете за бъдещето и за удоволствията, които Ви чакат. Ако към края на седмицата изпитате напрежение и нервност, добре ще Ви се отразяват медитациите и духовните практики, както и ако се качите нависоко в планината: това ще балансира и ще успокоява мислите ви, които в посоченото време е възможно да са тревожни и затормозяващи ви.

За приятелите си сте готови да направите всичко, защото знаете че те също Ви помагат. Възможно е да се включите в курс за повишаване на квалификацията, работата Ви го изисква. Някои ваши занимания стават източник на доходи. Вашият партньор е прекалено чувствителен, така че внимавайте какво говорите. Бъдете дискретни. Не говорете зад гърба на хората, защото това може да Ви навлече проблеми.

 

Лъв
Бъдете коректни по отношение на закона във всичките му прояви, включително и правилника за движение по пътищата. Ако сте намислили сериозно нещо веднага потърсете експертно мнение и вижте къде може да сгрешите. Ако има нещо скрито във връзките ви, вероятността сега да излезе на повърхността е повече от голяма. В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена.

Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която може силно да Ви стимулира, дори и понякога да Ви изглежда нетактична, че прекалено се намесва във Вашите планове, но на този етап подчертано- не е препоръчително да се конфронтирате, дори и да има провокации. В края на седмицата влизате в добра форма, физическото Ви състояние може да породи нови желания и емоции. Възможно е да се сблъскате със затруднения.

 

Дева
Ако една врата се затвори пред вас, твърде вероятно е да се отвори друга, при това все повече ще можете да разчитате на по-голяма чуваемост на собствените Ви думи, разбиране и т. В здравословен план ще бъдете добре. В работата може да Ви предложат да работите над нов проект или да ръководите. Жените от зодията може да проявят излишна ревност и да предизвикат към себе си ответна реакция.

Близките Ви хора са обхванати от еуфория, радост и надежди, но за това най-голяма заслуга имате вие. В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. В края на седмицата са вероятни пътувания или посрещане на гости.

 

Везни
В главата Ви се въртят най-различни планове и идеи. В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. В интимния живот Ви очакват големи изненади. За сега е важно да усетите на къде „духат ветровете“ и да се възползвате от попътен вятър.

Нуждаете се от добре балансирана диета, бедна на мазнини и богата на плодове и зеленчуци. Възможно е това да е придобивка за дома, кола или друга голяма вещ. Бъдете нащрек, за да сте адекватни на случващото се.

 

Скорпион
Изненадите може да са много и някои да Ви сварят неподготвени. Ако към края на седмицата изпитате напрежение и нервност, добре ще Ви се отразяват медитациите и духовните практики, както и ако се качите нависоко в планината: това ще балансира и ще успокоява мислите ви, които в посоченото време е възможно да са тревожни и затормозяващи ви. Ако Ви се налага да общувате с досадници го правете интелигентно, като запазите достойнство и не разголвате душата си.

Ако сте скарани с един човек, може да се сдобрите, защото заедно трябва да търсите начин да решите едно изпитание на Съдбата. В работата може да Ви предложат да работите над нов проект или да ръководите. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. В края на седмицата са вероятни пътувания или посрещане на гости.

 

Стрелец
Изненада може да Ви изведе от обичайното Ви русло. В края на седмицата се очертават парични приходи. В близкото Ви обкръжение има хора, които Ви стимулират да се развивате, но може също да Ви дразнят или се отчитат като конкуренция, която трябва да преборите.

Движете се повече, така може да подготвите тялото си за идващия период, да избегнете схващания и ставни заболявания. Бихте могли да обръщате по-голямо внимание на колегите си и на хората от близкия си кръг. Вашият партньор е прекалено чувствителен, така че внимавайте какво говорите. Възможно е да се сблъскате със затруднения.

 

Козирог
Вашата предвидливост много ще Ви помага през седмицата. Без желание няма да постигнете нищо, а и онези от които зависи вашето развитие може да забележат липсата на всякаква мотивация.

За приятелите си сте готови да направите всичко, защото знаете че те също Ви помагат. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. В любовта Ви владеят силни страсти, крайности в преживяванията. Нервната Ви система е претоварена. Възможно е да се сблъскате със затруднения.

 

Водолей
Бъдете добронамерени, мислете за бъдещето и за удоволствията, които Ви чакат. Вашият партньор е прекалено чувствителен, така че внимавайте какво говорите. Не са изключени кожни проблеми, алергии.

В края на седмицата разговорите за пари са тема номер едно. В кариерата Ви ще настъпят промени, и то към издигане, но трябва да покажете воля за това. В семейството ще има разногласия, но постепенно проблемите ще се решат елегантно, и скоро ще ги забравите. Звездите ще се грижат за Вас и Вашите нужди.

 

Риби
Не подценявайте интуицията си. В работата Ви има промени. Вашата пресметливост може да Ви спести ненужни главоболия. Активизира се физическата страна на живота ви. Някои от Вас може да се заемат със спорт, за да възстановят фигурата си в желан вид. Възможно е да се почувствате самотни.

Ако сте скарани с един човек, може да се сдобрите, защото заедно трябва да търсите начин да решите едно изпитание на Съдбата. Не се страхувайте, пише skafeto.com.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?