1939

Какво ви чака през 2023-та? Вижте камъка на късмета за всяка зодия

Камъните на късмета за 2023-та могат да ви донесат късмет, ако го изберете правилно според зодията си

ОВЕН – Кървав камък
Овенът е зодиакалния знак, който се свързва с любовта и страстта – той е горещ, енергичен, духовен, мечтател и пътешественик. Най-подходящият за него скъпоценен камък е хелиотропа или още познат като кървав камък, пише Flashnews. кървавият камък е точно този който има способността да ви извади от тежките ситуации. Ще ви научи да приветствате хаоса, като необходим етап от живота, който ще ви отведе до ново начало.

ТЕЛЕЦ – Сапфир
Това е зодиакалният знак на разсъдливостта, прагматичността и обективизма. Телците имат силно развита интуиция, високи умствени способности, изключително честолюбиви са и мразят лъжата. Тъкмо заради това подходящият камък за тях е сапфирът – познат ни още като камъкът на истината. Сапфирът има силата да съдейства за духовното развитие на телеца – осигурява му истински душевен комфорт и спокойствие.

БЛИЗНАЦИ – Ахат
За будните и бързо схващащи, и приспособяващи се към всяка ситуация близнаци най-подходящ камък е ахата. Този прекрасен минерал от хилядолетия вдъхновява човечеството със забележителния си външен вид. Интересно е да се знае, че никога две парчета ахат, дори отрязани от един и същ камък, не си приличат. Съществуват много видове ахат и докато всеки от тях притежава свои уникални свойства, то всички те имат нещо общо. А именно това е успокояващата енергия която минерала носи, както и силата да създава усещане за хармония и мир. Има свойството да дарява притежателя си с решителност и да насърчава увереността.

РАК – Смарагд
Зодиакалния знак рак се свързва с чувствителност, мекота, топлота, доброта и грижливост. Представителите му се водят предимно от емоциите и сърцето си, именно заради което най-подходящ за него е смарагдът – още познат като камъка на любовта.    Както е известно Смарагдът е един от четирите камъка заедно с диаманта, рубина и сапфира, класифицирани като скъпоценни. Освен, че облекчава стреса, смарагда притежава силата да подобри паметта и да ви дари с бистър ум. С негова помощ ще успеете да се съсредоточите върху нещата, които наистина желаете в живота си и ще ви помогне да ги превърнете в реалност.

ЛЪВ – Оникс
Царят на животните, един от най-властните знаци в зодиака. С огромно сърце изпълнено с любов и състрадателност. Лъвът притежава изключителна воля и решителност, които са присъщи качества за един лидер какъвто е и той. Скъпоценния камък който е най-подходящ за тази зодия е ониксът. Той има способността да засили тези положителни качества и така да направи притежателя си още по-самоуверен, по-интуитивен и заедно с това да го предпази от негативната енергия и злите очи. Камъкът оникс осигурява на представителите на зодия Лъв освен всичко друго и приказливост, общителност и магнетичност, което ги превръща във винаги желана и приятна компания. Или с други думи – ониксът засилва комуникативността и по този начин се дава възможност на всички да забележат природните им заложби и положителни качества.

ДЕВА – Карнеол
За спокойните и благоразумни на външен вид деви, в които обаче бушуват всякакви страсти, най-подходящият камък е карнеола. Карнеолът е балансиращ камък, който ще ви върне жизнеността когато имате нужда и ще стимулира креативността и мотивацията. Дава кураж, насърчава положителните житейски избори и мотивира за успех.

ВЕЗНИ – Перидот
На креативната, талантлива и изобретателна природа на везните отговаря перидотът. Представителите на тази зодия обичат баланса, но не да ходят по въже, а по-скоро всичко около тях да бъде в хармония и подредено според техните перфекционистични разбирания. Планетата Венера е тази, която властва над родените под знака на везните, тя се асоциира с красотата, изкуствата, любовта и удоволствието. Смята се, че перидотът носи добро здраве, спокоен сън и мир във взаимоотношенията.

СКОРПИОН – Берил
Душата и цялата същност на скорпиона е авантюристична! Представителите да тази зодия винаги са жадни за нови предизвикателства, те са истински търсачи на адреналин и са безстрашни пред всички опасности. Понякога обаче всичко това може да излезе извън контрол и скорпионът да си нанесе повече вреди, отколкото ползи. Най-подходящ камък за представителите на този зодиакален знак е берилът.

СТРЕЛЕЦ – Топаз
Стрелците са може би най-позитивно настроените представители на зодиака. Те са оптимисти по природа, винаги  почтени и с изразено чувство за справедливост. Често с буен и импулсивен характер, бързо се палят, но и лесно прощават. Стрелците са добри приятели, именно поради своят подкрепящ, положителен характер и добро сърце. Точно поради това, за тази пламенна зодия най-подходящ камък е топаза.

КОЗИРОГ – Рубин
Козирогът е най-упоритият, логичен, постоянен и прозорлив представител на зодиака, скъпоценният камък, който най-много му приляга е рубинът, наричан още „царят на Изтока“.  Рубинът като амулет има силата да привлича истинската и изпепеляваща любов, да предпазва собственика си от враговете му, да спомага за по-добрата памет и да носи веселие и бодрост.

ВОДОЛЕЙ – Гранат
С ексцентричната си природа водолеите лесно създават приятелства. Енергични и с неутолима жажда за живот, те са изключително общителни, което ги прави винаги желана компания. Едни от най-забавните и приятелски настроени представители на зодиака. Щедри и раздаващи се, ако имате нужда от тях, те никога няма да се поколебаят да ви помогнат. На тази топла и всеотдайна зодия отлично отговаря граната.

РИБИ – Аметист
Рибите са състрадателни, с голямо въображение и артистична натура. Винаги отворени за нови приятелства. Те ще ви подадат ръка когато имате нужда, без да очакват нищо в замяна. Мили, харизматични и надеждни, родените под знака риби са този тип хора с които бихте могли да споделите всичко. Страхотни приятели, които често поставят чуждите проблеми пред своите. За представителите на тази зодия най-подходящ камък е аметиста.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?