Следвайте ни

Какво вещаят звездите за всяка зодия през новата седмица

viber icon

Овен

Не жалете сили за почивка и удоволствия

Добросъвестното отношение към работата ви не може да остане незабелязано и ще се възнагради. Постарайте се да вършите само това, което е крайно нужно и по възможност приятно. Във вторник ще ви направят интересно предложение и ако го приемете, то ще ви издигне в очите на околните, а и във вашите собствени. За вас настъпва подходящо време за решения, обмислени действия и за отговорни и съдбоносни крачки. В сряда вероятно ще се провали важна делова среща, ако е възможно, прехвърлете я веднага за следващия ден. В четвъртък и петък довършвайте започнатото.

Телец

Ще ви е нужно да усещате собствената си независимост

Може би е дошло време да промените нещо във възгледите си за живота и хората и да се отървете без жал от остарелите си позиции и принципи. Днес и утре някои от вас ще са на работа и няма да им е спокойно. Другите нека посветят почивните дни на близките си. В понеделник и вторник ще ви затрупат неочаквани делови срещи, но ще ги решите сполучливо с помощта на приятели и близки колеги. В сряда не пътувайте, посветете времето си на личната документация. В четвъртък, ако нещо в деловия партньор ви смущава, не режете рязко. Не решавайте нищо под напора на емоциите.

Близнаци

Не разкривайте плановете си

Ще избегнете досадните пропуски, ако по-често се вслушвате в интуицията си. Поднесете извинения дори хората да не са ви приятни. В понеделник неочаквана среща ще ви развали настроението, но началникът ще ви подкрепи също неочаквано. Във вторник, ако бързо се ориентирате в една работна ситуация и се намесите навреме, което е по силите ви, ще извлечете максималната полза. В сряда ще работите по проблеми, които са плод на недоглеждане на съдружниците. Вършете си работата, без да мърморите. В четвъртък си осигурете почивка. В петък ще ви помага само вашата дипломатичност.

Рак 

Усещате прилив на сили

На работното си място естествено ще се проявите по най-добрия начин, но вкъщи е по-добре да сте търпеливи към близките и роднините. В понеделник проучете как да подкрепите единомишленици или хората, с които се готвите да разработвате заедно проекти – това ще ви донесе сигурност в бъдеще. Във вторник, каквото и да правите, действайте решително. В сряда ще сте ангажирани с нова дейност и пътища. В четвъртък не си създавайте сами проблеми, не се оплаквайте. В петък блестящо ще защитите позиции, ако внимателно се подготвите предварително.

Лъв 

Не бъдете твърде самоуверени

В понеделник ще имате възможности да решите неприятен проблем, но за да завършите нещата както трябва, концентрирайте се и работете търпеливо. Не отлагайте нищо за други дни. Във вторник е възможно да ви предложат допълнителна работа, приемете я, дори и да не ви очарова, ще ви подсили финансите. В сряда цялото ви внимание ще е заето на основното ви работно място и ще се наложи да влагате много умения и такт. Това, което ще ви предложат в четвъртък, може да стане база за сигурна и бърза кариера. Петък ще премине в емоционални срещи с хора, които ви харесват и на които държите.

Дева

Желанията и реалността ще се разминават

 Днес и утре е възможно да се изпокарате с близките си и ако нещата вървят натам, спрете навреме. Ще бъде най-добре за всички, ако прекарате почивните дни по възможност вън от дома си. В понеделник в деловите ви неща ще има объркване поради неблагополучие с документ. Във вторник не позволявайте на никого да ви манипулира емоционално. В сряда и в четвъртък може да станете жертва на невярна информация. В четвъртък ще сте в центъра на вниманието, но това внимание няма да ви радва. В петък ще сте нерешителни по повод личен проблем.

Везни

Важно е да сте сдържани и спокойни 

Днес и утре не гледайте на близките си като на тежест. В понеделник ще получите предложение за нещо ценно или за нова по-престижна и добре платена работа. Не се страхувайте от промените, но се съобразете с вътрешния си глас и с това какво или не ви харесва. Във вторник при подписване на важни документи си отваряйте очите. В сряда приятната изненада ще дойде от една случайна среща. Професионално ще се докажете за пореден път. В четвъртък бъдете внимателни с важен финансов въпрос. В петък не позволявайте да ви завладеят натрапливи идеи. Не избухвайте.

Скорпион

Задълбочете се в работата си, ако искате успех

 Днес и утре ще решавате въпрос, свързан преди всичко с дома ви и близките, но и с офис. В понеделник може да се наложи светкавично да решавате проблем, свързан със случайна среща, важна за деловата ви дейност. За вторник отложете пътувания и отговорни дела, има опасност от измама, която ще повлече след себе си лъжи. В сряда периодът не е подходящ за нови неща. В четвъртък ще установите делова връзка с човек, който ще дойде от път. В петък бъдете предпазливи в приказките си, защото може да нанесете обида на човек, който не я заслужава.

Стрелец 

Динамична и напрегната седмица

Днес и утре си починете, очакват ви дни на напрежение и усилена работа. В понеделник, ако усещате напрежение с колегите си, помъчете се да разберете откъде идва то. Ще помогне и за вашата делова реализация. Във вторник ще ви помагат търпението и дипломацията. В сряда ще преговаряте за дейност, която ще ви донесе успех в чужбина и която ще можете да вършите съвсем самостоятелно. Не се обръщайте назад. В четвъртък не подписвайте нищо. В петък ще имате шансовете за творческа и продуктивна реализация на плановете си за бъдещето. Отварят се и възможности за материални придобивки.

Козирог 

През седмицата ще ви трябва търпение и прозорливост

 Периодът е подходящ за начинания, които при подготовката си са се очертавали като успешни. Ще бъде добре да започне организацията им, да сложите в ред книжата си и проверите отчетните документи. Не се натоварвайте с излишни тежести нито на работа, нито в дома си. Ако се случи някой да ви предизвика или да ви разгневи, не губете контрол. В понеделник и вторник ще се заемете с неща, за които сте се колебали. В сряда дръжте нещата в ръцете си. В четвъртък и петък ще имате приятни пътища, на които ще решите делови и лични неща.

Водолей 

През седмицата ще ви затрупат нови идеи и планове

Ако нищо не ви плаши, не ви смущава и не ви се струва смешно или излишно, тръгнете смело напред и вероятно с един замах ще разрешите стари проблеми. Днес и утре, колкото по-дипломатично постъпвате, толкова по-лесно ще изгладите противоречията в дома си и с колегите. В понеделник личният ви живот ще ви създава проблеми. Отстранете от обкръжението си човек, който си пъха носа в чужди работи. Във вторник и сряда натовареността ви няма да е малка, но като че ли ще имате повече и по-силно желание за работа. Петък ви носи признание и обещания за бъдещето.

Риби

Не разчитайте само на свои сили

През седмицата ще се срещате с приятели и колеги, с които ще правите планове. Стремете се към реализъм. В същото време не си затваряйте очите за знаците, които съдбата ще ви изпраща. В резултат на това ще придвижите застояли дела, ще направите крачки напред. Стремете се да ръководите нещата си и да не ви подвеждат. Днес и утре се ровете в натрупаната информация. В понеделник и вторник слушайте внимателно разисквания по работа, близка до вашата. В сряда не харчете безразборно, а в четвъртък и петък потиснете гордостта си и изтъкнете предимствата си при обсъждането на чужд проект. struma.bg

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай