2374

Какво става в bTV? Деси и Сашо обявиха 26 дни до края

В чудесно настроение започнаха в понеделник предаването си водещите на „Преди обед“ по bTV Десислава Стоянова и Александър Кадиев. Те не скриха, че причината за това е, че остава по-малко от месец до края на този сезон на предаването.

След точно 26 дни ще отидем да търсим отговора на важния въпрос дали морето е до бара, или бара до морето, обявиха Деси и Сашо, правейки аналогия с популярната песен на Стефан Вълдобрев.

„Не трябва да се дава веднага отговор на този въпрос, трябват сериозни и продължителни изследвания на терен“, пошегува се Стоянова. Кадиев пък допълни, че вече е направил една проверка и е установил, че и морето, и бара са си на мястото.

Колко ще продължи почивката на „Преди обед“, в което зрителите по традиция ще гледат повторения на най-добрите предавания от сезона, не стана ясно. Новият му сезон обаче ще отбележи навлизането на дневното шоу във второто му десетилетие. Дали ще има някакви промени в него, след като Деси и Сашо отбелязаха през февруари 10 години от началото му, предстои да разберем, пише сайтът vihrogon.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Офф

Офф

28.06.2022 | 00:22

Да махнат лигльото бездарен е най-належащата промяна

Отговори
2 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?