1939

Какво става със "Стани богат"? Михаил Билалов отново влиза в ролята на лошия...

Водещият на "Стани богат" отново ще се превъплати в образ, подобен на този, който го направи любим на цяла България

Любимият мафиот на България – Петър Туджаров-Джаро, се завръща в БНТ, само че не в криминалето „Под прикритие”, в което стана всенароден любимец, а в новия сериал „Вина”. Снимките започнаха през пролетта, а готовата продукция тръгва веднага след Нова година – от 5 януари.

След като направи няколко добри комедийни роли, Михаил Билалов се завръща в образа, с който зрителите го заобичаха – на лошия. Той е основният антагонист във „Вина”. Интригата в сериала се развихря около спасяването на винарна в Мелник, а героят на Билалов иска да я отнеме с измама от главния герой. Той пък от своя страна е прекарал почти целия си живот в САЩ, но се прибира в родината заради винарския бизнес и решава да го изправи на крака. Ролята е поверена на Влдимир Зомбори, който е най-типичното добро момче, което може да се открие сред българските актьори. Негова дясна ръка е героят на Герасим Георгиев – Геро, а режисьор е Виктор Божинов. Божинов открай време работи с комика и с Джаро, а Зобмори взе в сериала на Нова тв „Пътят на честта” – отново в ролята на доброто момче в историята. Той изигра Оги – убитият съпруг на главната героиня. 

„Вина” трябваше да тръгне през есента, но се забави заради световното първенство по футбол. От БНТ най-вероятно са решили да го пуснат веднага след Нова година, за да изпреварят конкуренцията на частните канали, които планират старта на своите нови продукции чак в края на февруари. Сериалът ще върви всеки четвъртък от 21 часа. В него, освен Джаро, Зомбори и Геро, участват Параскева Джукелова и младите актриси Кристина Верославова (Яна от сериала на Би Ти Ви „Татковци”) и Елена Телбис. Ролята на първата е на официална половинка на героя на Зомбори, а на втората – отдадена служителка във винарната.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?