71

Какво става? Куката се изнесе на хотел, а гимнастичката Цвети тича към него

Актьорът Мариан Вълев, известен като едно от лошите момчета на българското кино, живее на хотел от близо четири месеца насам.

Причина за това е реализацията на дебютния му като режисьор филм, озаглавен "Чалга“, и заснемането на втория сезон на хитовата криминална сага "Дяволското гърло".

За снимките на "Чалга", които се осъществиха изцяло с мобилен телефон, 53-годишният артист е живял близо два месеца на родното Черноморие. Престоят му там наложи заминаването към морето на приятелката му - бившата гимнастичка Цвети Стоянова.

Според запознати Куката, както е известен актьорът от сериала "Под прикритие", е прекарал най-дълго време в баровския курорт Свети Влас. Основно филмовият проект е заснет в морската ни столица Варна, Бургас и Златни пясъци, а сред останалите локации се нарежда Стара Загора. За да реализира по възможно най-бърз и удобен начин проекта, той е превърнал хотелските стай в свои дом, пише pik.bg.

     
Срещу 75 лв. Куката учи на стрелба и как се свалят мацки

За съжаление след дългия престой на морето, Мариан не е имал възможност да се наслади на уютния си дом в столицата и на динамичното ежедневие. Разбира се, поводът е щастлив - той ще бъде част от продължението на "Дяволското гърло", с главното участие на Владимир Карамазов и Теодора Духовникова. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Георги

Георги

13.11.2022 | 15:38

Мариане,само да бъдеш жив и здрав,винаги да мислиш за Варна,още си спомням когато бяхме в училище"Кирил и Методий" как пазеше на вратата когато ритахме по време на голямото междучасие

Отговори
4 3

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?