71

Какво става? Духовникова и Карамазов в кръв, обявиха голяма новина СНИМКА

Теодора Духовникова обяви голяма новина в профила си в социалните мрежи, която развълнува много хилядите й последователи. От поста й става ясно, че в момента тя и колегата й Владо Карамазов работят активно по новия сезон на хитовия сериал "Дяволското гърло", излъчван в ефира на NOVA.

"Точно 2 месеца и десет дни. Дяволското Гърло 2. В потресаващо красивото Велико Търново. Беше трудно, както си беше и преди. Беше си изпит, както и преди. Беше точно както ми написа режисьорът ни Павел Веснаков, на първата страница на сценария ми от епизод 1, сезон 2: "Теодора, след три години е време отново да потънем там, от където никога не се връщаме същите!"…

Благодаря на целия екип, който ни изнесе буквално на ръце. На снимката не са Миа и Филип, това са "Козета и Гаврош от "Клетниците"… Благодаря, Търново! Благодаря, Евтим Милошев, благодаря на най-сладкия екип", това гласи поста на актрисата, но не по-малко внимание направи и кадъра, който бе добавила. На него тя и Карамазов са целите в кръв (в червена боя на снимачната площадка, разбира се, б.а.), загатвайки колко интригуващи сцени предстоят, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?