1939

Какво става? Джони Деп отново влиза в съда

Няма спокойствие за Джони Деп. Още не заглъхнал глобалният медиен шум, предизвикан от процеса срещу бившата му съпруга Амбър Хърд, от който актьорът излезе победител, и той ще трябва да се върне отново в съда, пише segabg.com. Този път не във връзка с проблеми, произтичащи от проваления му брак, а заради сбиване на снимачната площадка през 2017 г. Fox News съобщава, че Джони Деп ще бъде изправен в съдебната зала от Грег Брукс, локационен мениджър (професионалистът, който се занимава с откриването на най-подходящите места за снимки) на филма City of Lies (2018).

Брукс разказва, че се е скарал с актьора по време на работния процес по повод на сцена, която, по негова преценка, Деп интерпретирал неправилно. Тогава, в яростта си, звездата на филма на два пъти му налетял на бой с викове, че не е негова работа да му казва какво да прави и как да го прави. Агресията била прекратена само благодарение на намесата на полицейски служител на снимачната площадка. Неприятният инцидент датира от 13 април 2017-а.


Джони Деп е в образа на детектив в „Град на лъжи“ – криминален трилър за полицейското разследване на убийствата на рапърите Тупак Шакур и Notorious B.I.G. Шакур е застрелян на улицата в Лас Вегас и първоначално конкурентът му Notorious B.I.G. е смятан за заподозрян поради публичната им вражда, но и той бива убит 6 месеца по-късно в Лос Анджелис, а извършителят така и не е заловен.

Деп, който твърди, че в конфликта с Грег Брукс е действал при неизбежна самоотбрана, трябва да застане пред съда в Лос Анджелис на 25 юли. Той ще бъде защитаван от същия юридически екип, който извоюва победата в делото за клевета срещу екс съпругата му Амбър Хърд – адвокатите Бенджамин Чу и Камил Васкес. 37-годишната Васкес се превърна в звезда по време на процеса с острия си стил на водене на разпитите, а синхронът между нея и клиента ѝ породи спекулации, че между двамата има нещо повече от професионални отношения. Медии отвъд океана обаче опровергаха това, показвайки истинския ѝ партньор.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Иво

Иво

15.06.2022 | 10:33

Еее Ами криза е и всеки търси пари. Тоя пендел сега се е сетил да съди някой след 5 години хахахха.

Отговори
7 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?