71

Какво става? Андреа шокира всички, заговори за "фатален край"

Андреа пак шокира феновете си, само че този път не заради нескопосан фотошоп. Поп фолк дивата заговори за фатален край, а думите й предизвикаха бурни реакции и серия от въпроси сред последователите й.

Изпълнителката, която винаги е заявявала, че не се притеснява нито от недоброжелателните коментари към себе си, нито от каквито и да е било подмятания за визията или изпълненията си в социалните мрежи, този път май е стигнала някакъв предел, ако съдим по написаното.

"Разбрах, че когато някой си е изпълнил мисията докрай, си отива. От твоя живот или от живота изобщо. Осъзнах, че човеците не разбираме нито времето, нито стойността на нещата и на хората по пътя ни. Все си мислим, че ако едно нещо е дълго, то е значимо. Но има мисии и задачи, които се случват в миг и те преобръщат до края на дните ти", така започва дългия пост на Андреа в профила й.

Всъщност това е цитата е от книга на Мария Лалева, но дали и доколко Андреа, която неведнъж е споделяла за страстта си към книгите, се припознава в съдържанието му, предстои да разберем.

 Поп фолк звездата явно е решила да направи някаква промяна в живота си и като за начало ще пробва да развие актьорските си умения в НБУ, където е първа година студентка в специалност "Актьорско майсторство", пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Задължително

Задължително

03.11.2022 | 07:58

Тая завземе даде обеси някъде . Ще отърве светът от една тъпанарка .

Отговори
3 1
Конде

Конде

02.11.2022 | 19:25

Менопаузата е коварна непоносима за някои жени

Отговори
4 2

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?