1939

Какво стана? Любима водеща смени мъжа си с...

Водещата Лора Инджова се радва на нова любов. Красавицата, която беше екранна половинка на Виктор Николаев в сутрешния блок пo Нова тв, има нов мъж в живота си. Връзката им е съвсем прясна. Лора е заедно с новия си любим едва от няколко месеца. Пред близки в нюзрума на "Нова нюз", където сега е водеща, Инджова разкрила, че има човек до нея.

Преди повече от година Лора прекрати романса си с бившето си гадже, който беше оператор от БНТ. Въпреки, че той бе значително по-възрастен от нея, това изобщо не притесни журналистиката. Месеци след раздялата им Инджова среща нов мъж, с когото е готова да изживее живота си. Новият на водещата също е по-възрастен от нея, пише столичен ежедневник.  

Любимият на телевизионерката заемал ръководна позиция в чужда компания, похвалила се тя пред близки приятелки. Двойката били запалени пътешественици. За краткото време, в което са заедно, Лора и новото й гадже обиколили не една и две дестинации.

За последно Инджова и гаджето й били на романтична екскурзия в чужбина. От публикуваните от нея фотоси се разбира, че са били на море, но Лора все още не иска да разкрива самоличността му и го показва само в гръб.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Лорчето

Лорчето

20.06.2022 | 23:56

Дърта мракобесница! Не ми губете времето с тази мърша!!!

Отговори
1 0
Биби

Биби

20.06.2022 | 20:36

Нека се радва момичето.

Отговори
4 1
Кпсс

Кпсс

20.06.2022 | 17:29

Дреме ми на кора за тая продажна "хайлаиф"мъ.р.ш.а.........

Отговори
5 3

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?