Следвайте ни

Какво ще ни донесе годината на металния плъх?

viber icon

Новата година ще е годината на новото начало – нови възможности, любов и пари. Тя започва на 25-ти януари 2020, събота, и приключва на 11-ти февруари, 2021-ва година. Плъхът е първият знак от цикъла в Китайския зодиак и е белязан точно с тези неща. Годината на металния плъх ще е силна и изпълнена с късмет за всеки знак. Всеки ще покаже своя талант и ще го развива. Тя е перфектното време за постигане на мечтани цели, но те трябва да бъдат планирани.

Какво още крие 2020-та година за твоя знак?

Плъх: Родените през 1948, 1960, 1972, 1984, 1996 или 2008.

Плъхът заема първата позиция в зодиака. Ако сте родени през годините 1924, 1936,1948, 1960, 1972, 1984, 1996 и 2008, то това е вашият знак.

Плъхът е известен с независимостта си и усърдната работа. Той е чаровен, но и държи на всичко, което си постави като цел. Плъхът е верен приятел. Макар и всичко да върви по план, ще имате странното чувство на незадоволство. Китайският хороскоп съветва да не слушаме вътрешния си глас на недоволство, а да погледнем живота си отстрани, защото няма за какво да се притесняваме.

Щастливи числа: 5 и 8

Щастливи цветове: розово и синьо

Какво още вещае годината за зодия Плъх:

Любов - Подходящи партньори са представителите на зодия Заек, Петел и Прасе. Възможно е в началото на годината да изпитвате самота или липса на разбирателство. Ако имате връзка, добрата комуникация и отношения ще я засилят. Ако все още търсите любовта, шансовете да срещнете голямата любов, която ще преобърне света ви, е много голяма. С напредването на годината във връзката ви ще цари хармония. Не пренебрегвайте партньора си. Целувките и дори най-малкият жест могат да правят чудеса. Ако сега започвате връзка, то вижданията ви ще се променят. Ще искате да се установите за постоянно. През лятото и есента ще можете да се наслаждавате на любовните си афери. Намерете усамотено място за вас и половинката ви. Необвързаните не бива да се притесняват, скоро ще дойде и техният шанс. В края на годината връзката ви ще бъде много по-силна от преди, заради някои сериозни разговори. Ще се сближите повече. Необвързаните трябва да проявят търпение.

Финанси - Не позволявайте на дълговете ви да ви притесняват, защото има и по-важни неща. Все пак, не закъснявайте с изплащането им, за да нямате още допълнителни разходи. Правете само необходими покупки и не харчете за всичко.

Здраве - Бъдете внимателни, за да не прекалите с упражненията. Ако това се случи, са възможни наранявания в долната част на тялото. Почивайте си и обмислете започването на хубава диета.

Вол: Родените през 1925, 1937, 1949, 4961, 1973, 1985, 1997 или 2009. 

2020 ще е изпълнена с късмет за тези, които са родени под знака на Вола. Ще сте спокойни и удовлетворени от себе си. Волът е вторият знак. Годините, свързани с него, са: 1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009. Волът е търпелив и работи. Той се доверява лесно и има отлична памет. Иска семейство и е добър приятел. Новата година ще намали негативизма, но ще е важно да работите за собствените си интересни. Всеки път, когато сте уверени и готови да сбъднете целите си, то късметът ще ви се усмихне. Ако не правите нещата с удоволствие, то той ще ви обърне гръб.

Щастливи числа: 3 и 9

Щастливи цветове: лилаво и зелено

Какво още да очаквате:

Любов - Най-добри съвпадения: Плъх, Змия и Петел В началото на годината ще имате голямо желание за по-стабилна връзка, а обстоятелствата ще ви отворят възможност да предприемете следващата стъпка. За необвързаните това е период, в която ще изпитат голяма страст, която ще ги преобрази. Ще сте готови да жертвате свободата си. С други думи: Сватба! С напредването на годината ще имате все по-съкровени моменти с любимия човек. Това задълбочаване на връзката ще ви доведе хармония и баланс. Ако сте необвързани, то това ще е период, изпълнен с романтика. През лятото и есента също ще цари хармония във връзката ви. Ще се грижите за развитието на половинката си, като го/я напътствате да върви напред и нагоре. Разбирателството ще е на ново ниво. Ако сте свободни, очаквайте неочакваното. В края на годината не искайте много от партньора си, а в замяна е възможно да получите предложение, на което кой би отказал! Тези, които мечтаят за стабилна връзка, ще я получат.

Финанси - Бъдете разумни и внимавайте къде и как влагате парите си. За тези, които работят, е важно да внимавате на работа.

Здраве - Наскорошно оздравяване и подобряване на здравето са добър знак и трябва да работите върху това. Ценете живота. Предстоят ви още много незабравими моменти и приключения. Не се предавайте!

Тигър: Родените през 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998 или 2010.

2020 ще донесе за зодията Тигър развитие, късмет и сила. Представители на този знак са родените през 1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998 и 2010. Този знак символизира сила, страст и кураж. Той се смее в лицето на опасността и винаги успява, защото отстоява своето. За Тигъра тази година ще започне обещаващо с много успехи. Имайте увереност в себе си и вървете напред без да задавате много въпроси. Възползвайте се от годината, защото тя наистина ще ви предостави големи възможности, които би било жалко да изпуснете. Забравете колебанията и започвайте! Ще се изправите и през много изпитания.

Щастливи числа: 4 и 7

Щастливи цветове: сиво, бяло и розово

Но нека видим и какво още вещае годината за зодия Тигър:

Любов - Тигрите са съвместими със зодия Куче и Кон. През първата част на годината ще се наслаждавате на спокойствие и задоволство във връзката ви. А ако не сте във такава, нещо красиво може да ви се случи. С напредването на годината романтичният ви живот ще се радва на много удоволствия. Ще засипвате половинката си с внимание. За необвързаните е важно да се наслаждават на живота и да не прибързват. Преди зимата може да се появят спорове за контрол и надмощие. Не се безпокойте, защото след всяка буря изгрява слънце. Ще разрешите споровете и ще продължите връзката си. Необвързаните ще преживеете кратка, но страстна и запомняща се любов. Не пропускайте тази възможност. В края на годината ще имате нужда от хармония и ще работите върху нея. Ще направите всичко, за да създадете уютна и приятна обстановка за вас и партньора ви. Връзката ви ще е здравословна, но се пазете от ревността. Ако сърцето ви е свободно, ще искате да откриете любовта. Желанието ви скоро трябва да стане реалност.

Финанси - Работещите в сферата на медиите, инвестициите и технологиите могат да изпитат някакви затруднения, но те няма да са за постоянно. Потърсете допълнителни източници за доходите си. Импровизирайте и се адаптирайте към промените. За известно време ще трябва да загърбите мечтите си.

Здраве - Тези от вас, които имат проблеми с дихателната система, могат да имат трудности. Избягвайте прашни, горещи и влажни помещения. Консумирайте храни и напитки, които ви влияят добре и подсилват дробовете и имунната система. Не приемайте замразени храни, газирани напитки и шоколад. Почивайте си! 

Заек: Родените през 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999 или 2011.

2020 година ще привлече много пари, успехи, късмет и богатство. Представителите на този знак са родени през 1939, 1951, 1963, 1875, 1987, 1999 или 2011. Представителите на тази зодия са мили и тихи. Те са консервативни и не обичат хаоса. Заекът е традиционалист и обича семейството. Хороскопът предвижда много позитивни неща. Внимавайте, защото може и да преживеете някои събития, изпълнени със стрес. Намерете подходящ баланс, за да не изгубите контрол над случващото се. Излизайте често на чист въздух, защото може да водите прекалено заседнал начин на живот.

Щастливи числа: 4 и 9

Щастливи цветове: синьо, розово и жълто

Какво още вещае годината за зодия Тигър

Любов - Съвместимост: Прасе и Дракон. Началото на годината ще е интересно за тази зодия. Дали си във връзка, или не, отношенията ви с даден човек ще се развият към нещо повече. Живейте в настоящето и бъдете непоколебими. С напредването на годината връзката ви ще се развие в много хубава посока, а ако все още не сте срещнали половинката си, то бъдете сигурни, че това ще се случи скоро. През лятото и есента ще мечтаете за някаква промяна, а ако партньорът ви не е съгласен, то ще трябва да се адаптира към деликатната ситуация. Необвързаните ще минете през много връзки, но истинската любов може да се появи неочаквано и да преобърне живота ви. В края на годината ще очаквате прекалено много от човека до вас. Това може да предизвика проблеми, но ще го и опознаете по-добре. Ако връзката ви е в началото, не прибързвайте!

Финанси - Не очаквайте голям бонус. Не се възгордявайте прекалено много, а дайте шанс и на други да се развиват, за да не загубите прекалено много. За тези, които имат бизнес, то той ще трябва да се адаптира бързо към променящата се среда.

Здраве - Внимавайте с опасните екстремни преживявания. Спортувайте, но умерено. Тези, които досега не са го правили, е време да започнат.

Дракон: Родените през 1940, 1952, 1954, 1976, 1988, 2000 или 2012.

Плъхът ще донесе много късмет и пари за Дракона. Тези, които ще им се радват, са родените през 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012. Силата и страстта са малка част от характеристиките на Дракона. Той притежава динамика, умен е, горд е и решен за победа. Обича предизвикателствата, но понякога се увлича. Когато се ядоса, тази зодия може да е много инатлива и да взема лекомислени решения. През 2020 очаквайте да станете по-самоуверени в работата си и да покажете своите възможности, които досега сте прикривали. Време е да сте смели. Не отхвърляйте предложенията за помощ. Късметът ще ви се усмихне.

Щастливи числа: 2, 5 и 6

Щастливи цветове: златно, сребристо и червено

Какво още можете да очаквате през 2020:

Любов - Съвместимост: Овца, Змия, Маймуна. Началото на годината ще е много щастлив период за двойките със сериозна връзка, но за тези без такава, то вие още не сте готови за голямата любов. По-късно 2020 ще е изпълнена с емоции и страст. Партньорът ви ще ви изпрати на 7-мото небе от щастие. Не си играйте. Ако живеете заедно, преживяването ще е още по-прекрасно, а някой ще завърти главите на необвързаните дракони. Това ще промени живота ви. В края на тази щастлива година ще вземете важни решения в семеен план относно връзката и дома ви. Необвързаните ще се откажете от всички токсични връзки, за да отворите място за Единствения. Време е любовта да разцъфти.

Финанси - Не си мислете, че неразумното харчене няма да ви се отрази. От една страна, ще покриете стари дългове, но ако давате пари за всичко, няма да сте добре финансово. Стойте надалеч от маловажни разходи. Подсигурете финансите си, ако имате някакъв бизнес. Ще имате страхотна възможност за печалба, ако изиграете правилно картите си.

Здраве - Бъдете спокойни и не се притеснявайте от напрегнати ситуации. Всичко се случва с цел и тя рано или късно ще се разкрие. Развивайте се и се грижете за себе си. Тревожете се по-малко. Работете, забавлявайте се и си почивайте.

Змия: Родените през 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001 или 2013.

2020 ще промени живота ви. Вашият знак е Змия, ако сте родени през 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001 или 2013. За вас като представители на зодия Змия е характерно да омайвате хората с красота и знания, добри маниери и доброта. Много искат да са до вас, но когато изберете един, ставате ревниви и контролиращи. Можете да получите всичко. Внимавайте с враговете си. Мислете два пъти преди да вземете решенията. Ще откриете нови неща, които ви интересуват и ще разберете по-добре каква е съдбата ви. Много от вас са щедри и ще помагат на другите.

Щастливи числа: 3, 7 и 8

Щастливи цветове: розово, черно и зелено

Но нека видим и какво още вещае годината за зодия Тигър:

Любов - В личен план през началото на 2020 ще се опитате да комбинирате различни неща, а най-красивото събитие ще е раждането на дете. За останалите е време да срещнете любовта с главно „Л“. През годината връзката ви ще напредва, а партньорът ви ще е динамичен и активен. Искате да избягате от монотонността на ежедневието ви и ще направите всичко възможно. Необвързани Змии. не се притеснявайте! Някой чаровник скоро ще открадне сърцето ви. Ще се появи еуфория в отношенията ви през лятото, което ще засили връзката ви, докато тези от вас без такава ще жертват свободата си най-накрая. В края на годината необвързаните ще открият любовта на неочаквано място. Колкото до обвързаните, ще изживеете втори меден месец!

Финанси - Внимавайте как харчите парите си. Купувайте само най-необходимото, защото може да заживеете в дългове. Концентрирайте се върху работата, за да дойдат повече приходи!

Здраве - Обръщайте повече внимание на здравето си. Не се тревожете за половинката си, защото така ще страдате и двамата. 

Кон: Родените през 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002 или 2014.

2020 ще е изпълнена със здраве, щастие, успехи, мир и късмет за родените под този знак. Годините на Коня са 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002 и 2014. Тази година ще е белязана от важни изненади. Ще трябва да реагирате бързо на различни промени, защото е във ваш интерес. Дайте най-доброто от себе си. Не се съмнявайте в способностите си и не насилвайте късмета си.

Щастливи числа: 1, 3 и 9

Щастливи цветове: лилаво, зелено и жълто

Какво още можете да очаквате през 2020:

Любов - В началото на годината ще имате желание да разширите семейството си. Двойките, които имат проблеми, ще ги разрешат. Връзката ви ще е по-спокойна и умерена.  Необвързаните от вас ще имат страхотна възможност да започнат сериозни взаимоотношения, но внимавайте с кого. Голямата любов се крие зад ъгъла. През втората половина на 2020 ще имате много обожатели, но един ще промени живота ви.  За обвързаните ще настъпи рутина, която може да ви отегчава, но имайте търпение. С времето ще се появи отново онази страст и желание да правите различни неща. Ще ги съчетаете в идеалната хармония!

Финанси - Не се притеснявайте, ако те са непостоянни. Вие знаете как да контролирате парите си. Инвестирайте в сигурни неща, за да имате повече в края на годината.

Здраве - Внимавайте! Вие сте енергични, но това може да ви докара известни проблеми със здравето. Нека на първо място бъде безопасността. Не пробвайте прекалено екстремни спортове.

Коза: Родените през 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003 или 2015. 

2020 година ще е изпълнена с пари, здраве, късмет и пътешествия. Родените през 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003 и 2015 са представители на тази зодия. Характерно за представителите ѝ е, че са нежни и грижовни, сладки и срамежливи. Вие като такива имате голямо сърце. Интроверти сте и имате нужда да се чувствате сигурни и обичани. Вие сте нерешителни и се тревожите прекалено много. Не можете лесно да вземете важно решение. Новата година ще е съпроводена с хубави изненади в личен и професионален план. Не забравяйте хората, които са ви помагали.

Щастливи числа: 2, 4 и 8

Щастливи цветове: синьо, червено и бяло

Но какво още може да очаквате през 2020:

Любов - Съвместимост: Кон, Заек и Прасе. Вашият най-голям враг в началото на 2020 ще е рутината. Колкото и да сте свикнали и да я харесвате, не мислите ли, че е време да разнообразите, като попътувате малко? През цялата година ще имате възможности да го правите и да преоткриете връзката си. Имате нужда да събудите страстта. Тези, които не сте във връзка, трябва да се наслаждавате на всеки ден. Не започвайте връзка все още. През втората половина от годината ще имате много възможности да започнете различни отношения. Не вярвайте на илюзии. Ще развиете социалния си живот. Не отказвайте покани! Обвързаните ще върнат баланса във връзката си. Комуникацията ще се подобри и щастието ще е още по-голямо.

Финанси - Ще похарчите много пари по различни събития. За много от тях ще е трудно да откажете поканата. Запомнете, че тези пари могат да са добра инвестиция в бъдещето ви.

Здраве - Пазете се от инциденти при шофиране, при изкачване в планината или гмуркане. Избягвайте състезанията. Не приемайте всичко за даденост. Може да получите травми на бедрата или рамената.

Маймуна: Родените през 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004 или 2016.

Годината ще е спокойна и благословена за Маймуната. Ако сте родени през 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004 или 2006, то вие сте част от този знак. Вие сте очарователни и винаги имате скрит трик. Интелигентни сте и иновативни. Можете лесно да разрешавате проблеми и често сте център на внимание. През 2020 ще трябва да положите повече усилия, за да получите това, което искате. Ще настъпят важни промени у дома или на работата. Бъдете готови и уверени! Не се панирайте, защото няма да успеете да намерите пътя към успеха. Използвайте хумора си!

Щастливи числа: 1, 5 и 7

Щастливи цветове: сребърно, златно и сиво

Какво още можете да очаквате от 2020:

Любов - Съвместимост: Плъх, Дракон, Вол, Заек и Кон.  В романтичен план за вас годината ще започне прекрасно. Ще откриете нови страни на връзката си. Тя ще е приоритет номер 1. Необвързаните ще се радват на внимание, но трябва да се заредите с търпение. Скоро ще откриете човека, на когото ще дадете цялото си внимание. Във втората част на годината партньорът ви няма да може да ви устои. Връзката ви ще е изпълнена със страст, удоволствия и сигурност. Не го приемайте за даденост. Ценете тези моменти! Тези от вас, които не са във връзка, ще са истински щастливи. Имате шанс да започнете на чисто. Ще се радвате на свободата си, но внимавайте, защото някой може да преобърне живота ви!

Финанси - Ще изпитате леки затруднения при изпълнението на някои проекти и бизнес задачи. Някои неща не са лесни, но ако не гледате на тях като награди, няма да имате проблем. Възползвайте се от постиженията, за да получите повече пари.

Здраве - Време е да се откажете от непрекъснатите тренировки. Пийте повече вода, за да се чувствате и по-добре. Не използвайте прекалено много козметика.

Петел: Родените през 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005 или 2017.

2020 ще е изпълнена с възходи и падения. Родените през 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005 и 2017 са част от знака на Петела. Петелът е горделив, а вие като негови представители знаете това. Винаги сте център на вниманието, но невинаги сте тактични. Обичате споровете и дебатите, за да покажете колко сте умни. Парите не са проблем за вас. Може да сте ексцентрични и не всеки да ви разбира, но сте консервативни и спазвате обещанията си. Мечтатели сте. Тази година ще се фокусирате върху отношенията си с околните. Във ваш интерес е да мислите и да помагате на другите. Не взимайте решения преди да обмислите последствията. Ако поставите семейството и приятелите си на първо място, ще имате и финансови облаги. Пригответе се за шокиращи новини.

Щастливи числа: 3, 5 и 8

Щастливи цветове: златно, кафяво и черно. Какво още крие 2020 за вас:

Любов - Съвместимост: Вол и Змия.Тези, които имат половинка, ще се радват на приятна атмосфера у дома, което ще разчупи еднообразието. Добавете и нещо, с което да я направите още по-интересна и приказна! Двойките не бива да поставят връзката си в опасност, но към края на 2020 всичко ще се нормализира и ще се радвате на хармония и комфорт. За тези без партньор до себе си годината ще започне също добре. Вие ще се вдъхновите да намерите голямата любов. Възможно е толкова да се потопите в тези мисли, че да пренебрегнете човек, който иска и може да ви направи щастливи. Втората част от годината ще ви даде период, изпълнен с любов. Внимавайте, защото може да не сте подготвени. Излизайте и се забавлявайте. Кой знае! Може би някой от обкръжението ви има да ви каже нещо!

Финанси - Ако имате повече пари, дайте някои от тях на различни благотворителни организации. Запазете и за личните си нужди, както и за спешни случаи.

Здраве - Не се чудете, ако трябва да се подложите на операция. Отложите ли я, може да настъпят усложнения.  Спрете да се тревожите, защото стресът ще ви навреди. Погледнете ситуацията отстрани, за да разберете случващото се и да изгоните страха.

Куче: Родените през 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006 или 2018.

Годините на Кучето са 1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018. Като представители на знака трябва да сте търпеливи и упорити в работата си. Ако успеете да се справите с новите предизвикателства, това ще ви направи по-силни и по-самостоятелни. Ще успеете да вземете правилни решения. Хората, родени под знака на Кучето, са винаги честни. Кучето ще бъде винаги с вас и в добро, и в лошо, точно когато имате най-голяма нужда от него. То е лоялно и справедливо. Не седи мирно, когато види някакъв проблем. Никога няма просто да седи и да говори за него, а ще действа. Също така би защитило и чуждите интереси.

Щастливи числа: 2, 6, 8.

Щастливи цветове: оранжево, червено, розово.

Какво още можете да очаквате през тази година:

Любов - Най-добри съвпадения: Вол, Заек, Плъх. В началото на годината връзката ви няма да се промени. Ако живеете заедно, то щастието ще бъде там. Ако сте сами, ще правите малки стъпки към любовта. В момента, в който срещнете някой, сърцето ви ще затупти силно и ще усетите пърхането на пеперудите. Трябва да бъдете внимателни. Дръжте очите си отворени, защото ако сърцето ви се отнесе, е възможно любовната история да приключи и да се почувствате излъгани. През втората част от годината ще избягате от рутината и ще покажете на своя партньор, че сте готови за нови вълнуващи приключения. Хората без половинки може да разберат какво е любовта от пръв поглед. Ще имате чувството, че летите в облаците.

Финанси - Ще бъдете разтърсени от финансови кризи, но ще успеете да се издигнете отново. Това зависи и от вас и вашето отношение. Не правете предварителни сметки и харчете разумно парите си. Не залагайте на скъпото, а на качественото!

Здраве - Ако получите тъжните новини за някаква опасно болест, не падайте духом. Винаги има начин и шанс, какъвто и да е той. Не спирайте да се лекувате. Обръщайте и внимание на храните, които консумирате!

Глиган: Родените през 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995 или 2007.

2020 ще бъде година, изпълнена с късмет за всички, родени през годината на Глигана. Глиганът е символ на честност, искреност и смирение. Той е работлив, жертвоготовен и можете напълно да му се доверите. Не говори много, но е изключително интелигентен. Годините, които са свързани с Глигана, са: 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2010. Новата 2020 година предсказва бурна година, но все още има уроци, които трябва да научите

Щастливи числа: 1,5 и 9

Щастливи цветове: жълт, сив, кафяв, златен.

Какво още ви предстои:

Любов - В началото ще сте много чувствителни и страстни към своята половинка. Самотните хора ще имат изключителен шанс да направят решителна крачка напред. Тази любовна история ще преобърне целия ви живот. Ще обръщате повече внимание на съпругата и приятелите си. Ако сте сам, ще започнете да излизате много по-често. Ще завързвате нови контакти и дори е възможно това ново приятелство да се превърне в нещо повече. Може да ви се струва, че бракът е далеч, възможно е той да е просто зад ъгъла. Ако сте необвързани, бъдете готови за началото на изключителен период, изпълнен с магия, любов и сигурност.

Финанси - Партньорството или семейния бизнес няма да донесат очакваната печалба през 2020. Не прекратявайте своите бизнес начинания.

Здраве - Проявявайте търпение към онези, които обичате, за да не навредите на вашето здраве. Това би повишило нивото на стрес многократно. Опитайте се да погледнете отстрани, за да осъзнаете, че помагате ли на нуждаещите се, ще помагате и на себе си.

Източник: dama.bg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?