46

Какво се случва в NOVA? Хубавата Никол Станкулова се тунингова СНИМКИ

Дори и тотална красавица като Никол Станкулова се поддава на суетата и злобните коментари за външния си вид. Синоптичката на NOVA е коригирала лицето си, а ако сравним нейни снимки отпреди 10-ина години и сега, разликите са видими. Вярно, направени много естетично, но все пак лицето на моделката е променено до неузнаваемост, пише kliuki.net.

На "старите" снимки лицето на красавицата е меко заоблено, дори бихме могли да го наречем закръглено. Устните й все още са в "натуралната" си форма.

От последните кадри е видно, че Никол се е сдобила с нов контур на лицето , който се постига с дерматологична процедура чрез инжекционна терапия с дермални филъри. Лицето на Никол наистина изглежда променено и последователите й в социалните мрежи също се запитаха какво си е правила.

„С течение на времето в контурите на лицето се появяват промени. Наред с появата на бръчките се наблюдава и загуба на част от мастната и костната тъкан, което води до видими разлики във външния вид. Корекциите се правят чрез инжекционни процедури, които са комбинация от подходящи филъри (хиалуронови или биостимулиращи). Благодарение на тях може да се преоформи лицевият овал и да се моделира брадичката и долната челюстна линия, както и да се възстанови обемът в определени селектирани зони. Предимствата на тези процедури, освен че няма оперативна намеса, са, че са краткотрайни като продължителност и носят дългосрочни резултати“ – разкрива дерматолог.

Синоптичката, която стана известна с естествената си хубост и ведро излъчване, сега се е увлякла с корекциите. Никол първо си сложи значително по-големи и издути устни, които твърди, че са си нейни, но истината лъсва, когато се видят по-стари снимки на моделката. Станкулова си сложи и малко силикон след раждането на дъщеря си Теа. Красавицата се оплаква, че след кърменето са й изчезнали и малкото гърди, които е имала.

В края на миналата година, когато роди втората си дъщеря – Андреа, тя продължи с разкрасителните процедури. Синоптичката отново си оформи устните с хиалуронова киселина и си направи скули, има и филъри, а последната й корекция е оформянето на лицето, което изглежда още по-ръбато, отколкото е по принцип.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Георги

Георги

26.07.2022 | 07:03

Е кое му е хубавото на тоз тра... тит

Отговори
2 0
Галя

Галя

26.07.2022 | 06:58

Преди беше красива, а сега е една от многото, които сякаш са правени на матрица. Дори и да има някои недостатъци по-добре е да бъде естествена. Всичко това говори за простотия и комплексарщина!

Отговори
4 0
Комплекси

Комплекси

26.07.2022 | 00:04

и суета. Признак на слаб разум.

Отговори
5 0
Див Дедов

Див Дедов

25.07.2022 | 20:13

И така става.......кеф цена няма !

Отговори
1 0
Човек каквото сам си направи...

Човек каквото сам си направи...

25.07.2022 | 16:47

Едно прекрасно младо момиче е заприличала на ъгловато и подуто зомби

Отговори
11 0
Естет

Естет

25.07.2022 | 16:46

Категорично е загубила от процедурите и то не само пари, които явно има....

Отговори
10 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?