Какво се случва със жената на Зуека?

Оказа се, че Зуека има много ревнива жена. Комикът може да е на 54, но Ани все още се съмнява, че може да й изневери!

Съпругата на Васил Василев – Зуека го ревнувала и под предлог, че иска да гледа предаванията, в които той участва, присъствала на всички репетиции и живи предавания, пише „Уикенд”.

 
Зуека и Ани

Анна Вичева, която бе режисьор в „Господари на ефира”, често му припомняли как е пламнала любовта им по време на работа, когато той живееше с театралката Нина Димитрова. Дълги години Анна и Зуека бяха любовници, макар че актьорът официално бе задомен за майката на дъщеря си Девина.

Двойнственият начин на живот обаче му дойде до гуша и през 2012 г. комикът се раздели с жена си, за да заживее с Анна. Преди 6 г. двамата станаха родители на малкия Стефан, а 3 г. след това се ожениха.

Ани обаче дебнела комикът да не флиртува с по-младите си колежки и си намирала повод да го навестява докато работи. За разлика от Рачков, който винаги открито е флиртувал пред камерите, Зуека си кротувал, за да си спести разправиите вкъщи. „Дебне го като куче пазач. На него му е неудобно от екипа, даже го е срам, но не смее да й каже нещо”, одумват го колегите му.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
5 коментара
Дебеланка

Дебеланка

14.09.2021 | 21:09

Дебеландра

Отговори
0 0
Шафер

Шафер

18.02.2020 | 19:58

Ама и Зуека има странен вкус към жените. Толкова ли си пада по рано сбабичосани дебелани? Що не потърси съвет от приятелчето си Рачков? Белким го насочи към наточени курвета-еднодневки.

Отговори
7 0
Аптикадир

Аптикадир

18.02.2020 | 17:20

Яж му парите, с други млади мъже и си живей живота, къзъм !

Отговори
2 3
Яна

Яна

18.02.2020 | 12:45

Очаква същото, което е направила на първата му жена.

Отговори
12 0
Аз Варна

Аз Варна

18.02.2020 | 05:24

Предвид това как изглежда-както наклана свинка ,се страхува да не го загуби.Само,че ревността убива.Прогнозите за брака им не са добри.

Отговори
18 3

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?