Следвайте ни

Какво се случва с Веселин Маринов СНИМКИ

viber icon

Тези дни Веселин Маринов направи неочаквано лично признание, от което почитателите му са сериозно притеснени.

Певецът не може да се прибере у дома заради жесток страх, който го сковава още на прага. Става дума за родната му къща в Полски Тръмбеш, в която години наред живяха неговите родители.

Наскоро изпълнителят на "Горчиво вино" призна, че усещането да се прибере в бащината къща е несравнимо и велико за него, но в същото време и много трудно, а напоследък почти невъзможно.

Причината е емоционална. След като баща му умира, а майка му е преместена в София за лечение, Маринов не намира причина да се връща в любимия си дом.

И когато влиза в двора, едва сдържа сълзите си.

"Страх ме е вече да дойда в къщата. Тук са всички онези неща... имам някакъв панически страх, че ще наруша тази красота, която е в мислите ми.

Аз доскоро си мислех, че съм абониран за майка и татко, че те ще са винаги. Че тя винаги е там, ще свети онзи прозорец и в късните нощи тя ще ме чака с гозбите, покрити с вестник. Отиват си. Както баща ми. Този двор опустял, бурени…", разказа Маринов в ефира на "Тази събота".

Но е категоричен, че никога няма да продаде къщата от детството си.

Припомняме, че в в последните месеци името на певеца често се споменаваше и покрай политическите събития, в които приятелството му с Цветан Цветанов бе намесено.

"Спортът ни събра и до ден днешен няма кое да ни раздели. Цветан Цветанов премина през един труден период от своя живот, който аз приемам като един огромен опит.

Насъбрал огромно количество любов от толкова много хора със своята честност и борба към справедливост. Спортът, който ни събра, беше кросът. Всяка сутрин тичаме.

И той тича, и аз тичам и така се засякохме в парка. "Здрасти-Здрасти". Но самото ни запознанство беше още, когато той беше заместник-кмет в София и един мой проблем в зала 1, който трябваше да реши неговият ресор ни запозна и оттогава вече почти 20 години", добавя още Маринов, пише show.blitz.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?