49
Следвайте ни

Какво се случва с щерката на Константин? Лицето й втрещи мрежата ВИДЕО

viber icon

Странно видео с дъщерята на поп фолк певеца Константин втрещи мрежата. На кадрите се виждат набола мъжка брада и мустаци, а веждите й се сливат в една дебела линия.  

"Душинка на тати", пише Коцето под шокиращото видео на дъщеря си. Следват коментари от негови приятели и почитатели, които са втрещени от вида на Марияна. 

Разбира се, става въпрос за приложение на телефона на певеца, чрез което е направил този поразителен ефект. В крайна сметка Марияна е все така красиво момиче, а странните кадри се дължат на забавния характер на баща й. 

Самият той често поставя себе си в подобни ситуации и няма притеснение да се пусна в социалните мрежи в плашещ вид, стига това да донесе емоция и на последователите му. 

"Хубавото е, че умееш да се забавляваш, смях, само смях Коце, на този ужасен живот! Бъди здрав и все така забавен", коментират последователите му видеото с участието на неговата дъщеря, която явно също е наследила чувството му за хумор и няма притеснения да участва в подобни скечове, пише show.blitz.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (7)

Лава

Лава

16.01.2022 | 05:04

Не е от ваксини. И аз съм майка,и знам какво е ! Не търси , врачове, гледачи, ходжи. Като ,човек който се е сблъсквал с такива проблеми запомни, греховете на родителите се стоварят върху най милото. Жал ми е като гледам десето ти ! Застани и кажи Сатана отричам се от теб и от делата ти. Сега каня Исус Христос като Бог на Боговете да царува в моя живот и на семейството ми. Ще видиш ,как Бог ще нареди нещата. Но трябва да се отречеш от Рогатия за да действа Бог ! Казвам ти го добронамерено, не се подигравам като, другите. Бог и Сатана са два различни полюса. Както деня и ноща

Отговори
6 8
Лава

Лава

16.01.2022 | 04:44

Коце, отречи се от Сатана . От там идват ,проблемите. И покани Господа Исуса Христа да дойде в живота ви. Дявола е страшен лихвар, ще става още по зле. Защо чедото ти ,да носи последствията от твойте грехове ! Моли се викай към Исус. И ще видиш това проклятие ще изчезне. Само Бог може да разруши делата на дявола!

Отговори
1 7
Чалгар м ангал

Чалгар м ангал

15.01.2022 | 21:35

,................

Отговори
9 3
Хана х

Хана х

15.01.2022 | 19:17

Много си луд коцееее....

Отговори
10 1
Веса

Веса

15.01.2022 | 15:11

Коце много си прост ! Вместо да се лигаеш с оня дебелак обърни повече внимание на децата си !

Отговори
33 4
Офф

Офф

15.01.2022 | 13:31

Жалък наркоман

Отговори
23 5
Вива

Вива

15.01.2022 | 11:28

Този човек толкова ли го е закъсал, че не спира със всякакви простотии да напомня за себе си? Колкото и да се напъваш, не си интересен! Простееш ми! Спри се малко! Прояви разум, ако можеш!

Отговори
46 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?