Следвайте ни

Какво се случва с Райна? Липсата на мъже й се отразява зле СНИМКА

viber icon

Пилето на попфолка Райна е настроено философски през последните дни, може би заради липсата на мъжко обкръжение.  Фолкпевицата се щракна край язовир водопад, а в социалните мрежи цитира Ариадна, дъщеря на Минос - царя на Крит.

''Достатъчно силна съм, за да водя войни, но и достатъчно пораснала, за да знам, че от войни смисъл няма. Животът трябва да тече леко. Ефирно. Не, че не надушвам злобата отдалече. И не, че не мога да я позная скрита в сянката на милите думи. 

Не, че едва премигнала не съм се оказвала насред бойно поле, защото някой е решил да ме изпита по въпроса. (Дали човек, дали обстоятелствата, дали самия живот.) Само че, война се води от двама. И вярвайте ми, в истинския живот, отстъплението не означава загуба. Означава зрялост. Уважавам всички хора. Дори тези с махленските пориви и комплекси до небето. Нека ги има. Само че - далече. Единственото бойно поле, на което мога да се раздам гладиаторски, е за щастието и спокойствието ми.Печеля всеки ден. Подминавайки дребното". Ариадна

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Литератор

Литератор

08.08.2020 | 16:35

Така, като я гледам, ще има време за още философски пориви. Това застаряло девойче не разбра едно- колкото и да се прави на умна и сложна, изпуснала е влака.... Или да взема някой употребяван, или да се примирява с положението. НО ДА НИ ОСТАВИ НА МИРА!

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?