1939

Какво се случва с Галя от "Каризма", няма да я познаете

В продължение на 8 месеца Галка от "Каризма" се криеше упорито и не споделяше снимки с последователите си в социалните мрежи. Това породи слухове, че бившата дуетна партньорка на Миро е бременна, пише ruse24.bg. 

Най-накрая Галка реши да излезе от мрака, в който беше потънала самоличността й. Певицата сподели няколко свои кадъра в социалните мрежи, а феновете й се хванаха за главата от гледката и това, което се набива на преден план. 

Последователите й останаха удивени от нейната гръдна обиколка, която винаги се е славела със своята пищност, но на последните снимки значително изпъква. 

От снимките на звездата става ясно, че е качила доста килограми и вероятно това е причината да не се снима и да се крие толкова време от публичността. Още повече, че не успя да изпълни обещанието си да влезе във форма и ходенето до фитнес залата се оказа без резултат. 

Звездата обясни защо е седяла в сянка в продължение на месеци. Занимавала се е с бизнеса си в Англия. Била се заела с нов проект, който разработвала, но сега е приключила с него и смятала да се отдаде на релакс.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?