71

Какво се случва с брака им? Тотална промяна за Уилям и Кейт

"Уилям и Кейт изглеждат като различна двойка, твърдят свидетели от Бъкингам

 

Тежкото заболяване на Кейт Мидълтън само е заздравило брака й с наследника на британския престол принц Уилям, твърдят източници на US Weekly.

Изданието отбелязва, че ако преди двойката се е държала по-сдържано, то "сега не могат да не се погледнат и да не се усмихват".

Това се е видяло и на годишния военен парад Trooping the Color - първото публично събитие, на което принцесата на Уелс се появи от края на декември миналата година.  

"Уилям и Кейт изглеждат като различна двойка! Преди бяха по-сдържани. Но сега не могат да не се спогледат и да не се усмихнат.

Кейт се взираше в Уилям. Изглеждаха влюбени", казва източник.

Той добавя, че в този ден Уилям се е притеснявал страшно много за жена си и е опитвал по всякакъв начин да я подкрепя.

Принцът на Уелс, според източници на изданието, помагал на болната от рак Кейт Мидълтън и прекарвал много време с децата. Те припомнят, че през април е отишъл на футболен мач със сина си, а през юни е бил забелязан на концерта на Тейлър Суифт с принцеса Шарлот и принц Джордж.

По думите на източник, на Кейт й харесва факта, че съпругът й участва дейно в семейните дела и това ги е сближило страшно много. 

"Напоследък Уилям е много активен, поемайки водеща роля в семейните дейности. Той бича да чете на децата приказки за лека нощ и да спортува с тях. На Кейт й харесва да го вижда в тази роля и това заздрави връзката им", казва източник на изданието. 

Двойката не пропуска да отдели време и за себе си. Източник разказва, че Уилям и Кейт ходят на срещи и  принцът се е превърнал в постоянен източник на сила за жена си.

"Те просто са влюбени един в друг", отбелязва събеседникът на изданието. 

Източниците на US Weekly смятат, че състоянието на Кейт постепенно се подобрява.

Наскоро тя обяви, че е започнала да работи по малко и се надява да присъства на някои летни събития. Източниците предполагат, че не е изключено принцесата на Уелс да се появи на тенис турнира Уимбълдън, пише jenata.blitz.

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?