Следвайте ни

Какво се случва с Анджелина? Феновете в потрес СНИМКИ

Анджелина Джоли често може да бъде видяна да се разхожда с децата си в магазини или парка, но почти никога не ги води на социални събития.

Затова феновете й бяха много изненадани, когато забелязаха дъщерите и синовете й в почти пълен комплект (с изключение на най-възрастния Мадокс, който замина да учи в Корея) на премиерата на филма „Господарка на злото 2”, който скоро ще бъде в кината.

Това не беше всичко, което обаче шокира милиони. Външният вид на Джоли отново е тема номер едно. Актрисата изглежда все по-слаба и все по-плашещо прилича на анорексичка. Тя твърди, че се чувства добре, но всички са слисани от визията й.

Кадрите от премиерата на филма са поредно доказателство за окаяното състояние, в което тя се намира, колкото и да не си го признава.

Анджелина позира, заобиколена от децата си. Фотографите се скупчиха отпред, за да направят максимално много кадри на актрисата й семейството й.

 

Все пак дългата черна рокля, на която тя бе заложила, определено успяваше да крие недостатъците на доста окльощавялото й тяло.

Джоли не можа да отдели особено много време на децата си, защото трябваше да позира и с останалите артисти от лентата, а и с други свои колеги.

източник: jenata.blitz.bg

Коментари

За да публикувате коментари трябва да имате профил в сайта

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?