49

Какво се случва: Преслава стана арабска невеста в Дубай

Фолк певицата Преслава се похвали с поредното си завръщане в арабския свят, а именно в Дубай.

Певицата най-напред показа снимка, на която е в изцяло жълт бански, а след това изсипа материал, на който е полу забулена в бяла забрадка пред джамията Шейх Зайед. 

Прави впчеатление обаче, че към момента певицата не се показва нито с дъщеря си Паола, нито с любимия си Павел. Обикновено тя показва семейството си, когато са заедно по почивки, а този път пусна солови кадри от поредното си пътуване до Арабските емирства.

Компания в Дубай й направи нейната приятелка и колежка Софи Маринова. Двете певици си подариха тази почивка и както изглежда, са си прекарали чудесно. Наред с хойкането по молове двете успяха да се издокарат и в арабски одежди. И докато Преслава е накипрена в бяло, Софи Маринова се е забулила като монахиня – в черно.

Родните ни певици видимо се забавляват с неочаквания си дрескода. Кадрите им в социалните мрежи са едновременно забавни, с щрих хумор, който и двете обичат, и доста красноречиви – не са си губили времето в излежаване по хотелксите стаи.

Приятелството между Преслава и Софи напоследък разцъфтя. В повечето случаи изпълнителките успяват и хубаво да се покажат, когато са заедно. Така и космополитният Дубай стана арена на певицата, която умее дори да се забули като арабска невеста. Традиционните облекла в меката на разкоша превърнаха фолкдивите почти в принцеси.

Преслава и Софи си причиниха и още едно удоволствие – сафари в пустинята. Вдигането на прах е ежедневно забавление за кореняците в града и всички чужденци бързат да се повихрят сред златните пясъци. Така и двете дружки не пропуснаха да се разпишат, пише hotnews.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Айде холан

Айде холан

08.03.2023 | 09:52

Да си стоят там и хич да не се връщат

Отговори
1 1
И миризливи минке

И миризливи минке

07.03.2023 | 21:04

Мерси от сърце...

Отговори
1 0
Минка Свирката

Минка Свирката

07.03.2023 | 20:57

на големи рязани не се отказва!

Отговори
2 0
От къде започна

От къде започна

07.03.2023 | 20:54

И къде стигна, дубай, я до една антарктида, не можах да стигна, тя има ли вишу, кат това, как се казваше.?!

Отговори
1 0
Кибаров

Кибаров

07.03.2023 | 19:57

И Вулевата се беше забулила, какво става с тези българки

Отговори
3 1

Анкета

Коя дата предпочитате за национален празник на България?