Следвайте ни

Какво се случва между Тита и Папи Ханс СНИМКИ

Дни след като отпразнува щуро и розово 20-ия си рожден ден, Тита хвърли нова бомба в публичното пространство и то такава, която дълго ще предизвиква крайни коментари.

Става дума за най-новия хит на тийн любимката "Ти гониш", в който си партнира с Папи Ханс, а видеото към песента е крайно провокативно.

Повече от красноречив е факта, че само за ден новия хит на Тита и Папи събра близо половин милион гледания в интернет и се очаква да е един от тазгодишните категорични летни хитове.

Въпреки сериозния успях обаче, парчето трупа и хиляди критики и негодувания във виртуалното пространство.

"Не сме търсили скандал. Представихме едни нормални отношения между мъж и жена, които имат връзка. Ние сме артисти и влизаме в образ. Очаквах подобна реакция.

Чрез предната ми песен "Антилопа" постигнах същия ефект. Имаше много различни коментари. Старая се да правя различни проекти", каза в ефира на Нова телевизия Тита, която изглежда вече е намерила точната формула на успеха.

Разбира се, както се случва обикновено в такива ситуации, в публичното пространство се появиха и коментари, че Тита и Папи са нещо повече от колеги и приятели. Тита веднага отрече твърденията, като побърза да измести веднага вниманието с новината, че до края на лятото ще пусне още един хит.

Източник: show.blitz.bg

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?