Следвайте ни

Какво се случва между Ева Веселинова и Ася Капчикова?

viber icon

Сред звездните млади майки у нас има две, които упорито крият името на бащата на децата им. Ева Веселинова и Ася Капчикова отказват да разкрият татковците и не показват лицата на децата си, а още по-упорито крият кои са мъжете им. В светските среди вече се шегуват, че е възможно да делят един общ мъж, който да е таткото на двете двойки близнаци, пише Lupa.bg.

Най-вероятно бащата на четирите бебета не е един и същ, но пък все повече хора се бъзикат с осеменителя, който „явно може да прави само близнаци”. Бебетата на Ася Капчикова скоро станаха на годинка. „Мис Плеймейт” пусна снимка на малчуганите си, но със скрити лица, както винаги до момента. Децата носят странните имена Ивиан и Ианик. Ако до преди 2-3 години блондинката държеше всички да знаят какво се случва в живота й, то с днешна дата личният й свят, както и семейството й са тема табу.

Красавицата бяга да афишира връзката си, дома си и всичко свързано с личния й живот. Единствено си позволява да пуска по някоя и друга рекламна снимка, които й платят да промотира даден продукт. Източници твърдят, че Ивиан и Ианик не са заченати инвитро и са еднояйчни близнаци. Таткото е млад мъж, чиято самоличност се пази в дълбока тайна.

Ева Веселинова винаги е криела личния си живот. Младата майка роди този април и също като Капчикова не разкриваше имената на децата й цели 40 дни. Борис и Стефания са вече на няколко месеца, но известната им родителка крие личицата им и особено таткото. По думите ѝ, щастливецът е млад красив и работещ българин, който я обича и уважава. За разлика от бебетата на Ася, децата на Веселинова май са заченати с инвитро процедури, тъй като опитите да зачене по естествен път не дали резултат. Причината да се стигне до тази мълва е, че бебетата са разнояйчни, което било по-характерно при бременност след намесата на асистирана репродукция

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?