46
Следвайте ни

Какво се случва? Алекс и Дани Петканови взеха тежко решение СНИМКА

viber icon

Александра и Даниел Петканов изненадаха всички с решението си да се скрият за известно време и да не ползват социални мрежи. Тази новина дойде като гръм от ясно небе за техните почитатели. 

Влюбените гълъбчета се появиха в много стряскащ вид и загатнаха за нещо голямо в личен план, заради което се налага да направят пауза от социалните мрежи. 

"С Дани взехме решение да си починем за малко от социалните мрежи и изявите! Предстоят ни важни събития и затова чувстваме, че е време да се отдръпнем от вихрушката, която ни е завъртяла през последните месеци, за да можем да посрещнем нещата, които ни предстоят на спокойствие. Когато се върнем ще разкажем повече. Обещавам.", разкриха известните инфлуенсъри. 

На "прощалните" кадри Александра е с черна маска на лицето си, чрез която се старае да премахне и най-малките пъпчици, които й избиват от време на време. Тя е професионален модел и гладката кожа е изключително важна, за да може да продава повече продукти. 

Решението на Александра и Даниел е подложено на ожесточена дискусия в мрежата. Техни фенове заподозряха, че слуховете за евентуална бременност на Петканова май ще се окажат верни и затова са решили да си подарят малко спокойствие. Други пък смятат, че ще участват в някое ново риалити, заради което няма да имат достъп до интернет. Предстои да разберем каква е причината за това тяхно изненадващо решение, пише show.blitz.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Биби

Биби

25.09.2021 | 02:26

Абе какво ни интересуват тия двамата. Освен да се фръцкат, друго не сме видели.

Отговори
2 0
Време

Време

21.09.2021 | 13:30

е да емигрират и да ни оттърват от себе си.

Отговори
6 8

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?