71

Какво се е случило? Андре Токев с изумителни разкрития за затвора

Няма маски, които сме свикнали да слагаме, не се съобразяваш с даден етикет. По-лесно е да се живее така", обясни готвачът

 

Шеф Токев живее между Германия и България, черпи вдъхновение от Алжир, Франция и Австрия, но продължава да мечтае за Япония. За първи път е рязал с нож на три години и е станал готвач въпреки плановете да роднините му да избере митничарската професия. Той издаде книга, за да разкаже за всичко това, но и за онези дни в затвора, които промениха живота му.

Книгата му започва с престоя му в затвора. "Когато седнах да я пиша, исках да покажа трудния момент,  какви са последствията, и как можеш да ги преодолееш. Исках да покажа как хората не бива да се отказват дори в най-трудните моменти", коментира пред NOVA Шеф Андре Токев.

"В затвора всичко е по-първично. Няма маски, които сме свикнали да слагаме, не се съобразяваш с даден етикет. По-лесно е да се живее така", обясни готвачът.

Според Токев всяка личност е човек, с различна съдба. "Когато разбереш причините, поради които хората в затвора са извършили некоректни неща, започваш да ги виждаш по друг начин. Не трябва да се делят на добри и лоши. Ако човек осъзнае грешката си, трябва да му се даде втори шанс", каза той.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?