Следвайте ни

Какво разкрива последната цифра от годината ви на раждане?

viber icon

Последната цифра от годината на раждане има уникално сакрално значение. С помощта на древния китайски календар всеки може да научи това значение за собствената си съдба

Според източния хороскоп има пет елемента на Земята: Вода, Огън, Метал, Земя и Дърво, пише Edna.bg.  Всяко новородено дете принадлежи на един от тях. Всеки елемент има свой собствен потенциал, даващ на хората специален характер, начин на мислене, навици, пристрастявания и умения.

За да разберете природата си, за да разберете кой път е предопределен за вас отгоре, предложените изчисления на астролозите и езотериците ще ви помогнат: 

Елементът Метал (0, 1) - Хората от този елемент имат силен характер и независимост. Те са твърди в своите убеждения и не са склонни да показват силни емоции. Те се отличават с приятелско отношение и желание да помогнат, в комуникацията предпочитат баланс и взаимно уважение. Елементът на Метала дава на хората решителност и увереност. Те не се нуждаят от одобрение от другите, не се стремят да станат част от тълпата, а да се отделят и да постигнат целите си с постоянство и последователност, на които мнозина могат да завидят. С всичките си положителни характеристики хората от елемента Метал често са склонни да показват импулсивност, свързана с желанието за материална независимост и лукс. Смут от емоция може да ги накара да надценят собствените си възможности и да се окажат в напрегнато положение, защото изразходват пари, за да си купят неща, които не са им необходими.

 
Елементът на Водата (2, 3) - Тези хора се отличават с тяхната гъвкавост и емоционалност. Те са в състояние да покажат искрена симпатия, да помогнат във възможно най-голяма степен и да могат лесно да се адаптират към промените около тях. Имат прекрасно въображение, което често е определящият фактор при избора на професия. Астролозите отбелязват голям брой писатели, философи и свободни художници сред хората на този елемент. Елементът на Водата дава представа и способността да се намери общ езика с другите хора. Дипломатическият им талант им помага да осъзнаят не само своите способности, но и да помагат на другите да определят собствените си наклонности и привързаности. Водата помага да намерят най-простите решения и лесен изход от ситуацията. Експерти сочат, че водните хората често прибягват до способността да манипулират хората, така че другите трябва да бъдат внимателни към техните искания, а не да бъдат заложници на тези прекрасни психолози, за да не започнат да изпълняват работата на някой друг.

Елемент на Дървото (4, 5) - Хората от този елемент се отличават с щедрост и добра природа. Те стоят здраво на краката си и имат необикновени способности за мислене. Те често показват дар за убеждаване, но не го използват за егоистични цели. Независимо от целостта и монументалността, хората на Дървото са склонни да показват творчески способности. Астролозите отбелязват такива характеристики като старание и постоянство. Елементът на Дървото дава на своите притежатели способността да разпределят силите, за да постигнат желаното. Те са лишени от комерсиализъм и са доволни, да печелят честно и ползотворна работа. Те са големи приятели, можете да разчитате на тях, предпочитат работата в екип, като се избягва управлението и контрола. Често обаче хората от елемента Дърво страдат от работохолизъм. В усилията си да работят, те подценяват силата си и вземат повече отговорности, отколкото могат да изпълняват в определен период от време. Специалистите препоръчват, представителите на този елемент да редуват работа с добра почивка и да се научат да се отпускат, да не се превръщат в заложник на хронична умора и трайна загуба на сила.

Елемент на Огъня (6, 7) - Елементът на Огъня дава на хората жажда за приключения и действие. Те имат силата на волята и енергията, които ги правят родени лидери. Наклонът към състезание им дава вълнение и жажда за победа, така че след като са си поставили цел, те са в състояние буквално да застаната на главите си, за да успеят. Астролозите отбелязват, че хората от елемента Огън имат ярък темперамент и не могат да издържат на самота. В това отношение подкрепят топли семейни отношения, ранни бракове и заобикалят себе си с доверени приятели. Но поради експлозивния темперамент те често показват агресия и емоционалност, които отблъскват хората. Амбициозността за тези хора често е недостатък. Под влиянието на емоциите, те могат да правят грешки, които често карат хората да ги коригират.

Елемент на Земята (8, 9) - Хората на Земята се отличават с тяхната надеждност и търпение. Те са отговорни, внимателни към роднини и близки приятели. Силите на Земята ги даряват с добре развита интуиция и амбиция. Те са балансирани, използвани са за решаване на проблеми според предварително зададен план без излишна емоционалност. Хората на Земята имат прекрасно чувство за такт, те са дисциплинирани и полагат всички усилия, за да постигнат отлични резултати в своята работа. Те могат да оценят парите си и са склонни към бързо забогатяване чрез рационалното използване на финансите. Елементът на Земята им дава склонност към консерватизъм. Преобладаващите черти на хората от елемента Земя могат да се асоциират с желанието да контролират всички процеси и страхът от неизвестното. Те се характеризират с атаки на паника и нервност преди бъдещи събития, резултатите от които са неизвестни. От негативните черти на характера могат да се отбележат изблици на агресия и инат.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?