Следвайте ни

Какво прави жената, когато изневерява

Ето няколко признака, по които да познаете, че жената изневерява:

1. Тя се заяжда много

Някои мъже може да смятат, че жените се заяждат с тях по принцип. Но когато кавгите ви идват в повече и приятелката ви е прекалено раздразнителна всеки ден, това е индикация за проблем. Намирайки нещо по-добро при другия, тя ще ви насочва вниманието към това какво иска да промените, за да остане с вас. Вината от стореното също я прави нервна и е причина тя да се заяжда повече от необходимото.

2. Често използва „ние сме просто приятели“

Ако ѝ направите забележка, че комуникира твърде много с даден колега, например, може би ще чуете този израз. Но тя едва ли е съвсем безразлична към другия мъж. Когато тя ви отговаря, обърнете внимание на изражението на лицето ѝ и жестовете, които използва. Ако не ви гледа в очите и се чуди къде да сложи ръцете си заради напрежението, то най-вероятно крие изневярата.

3. Постоянен интерес към вашия график

Жените не обичат да разпитват в големи детайли какво правите през деня в офиса, кога излизате за обяд или по кой маршрут се прибирате. В случай, че тя стане прекалено любопитна и иска да научи повече детайли от графика ви, сигурно желае да избегне сблъсъка ви с другия мъж. Жената, излизаща с чужд, не иска да бъде забелязана от вас или някой близък, който може да ви каже.

4. Често е замислена

Повечето жени са чудесни слушатели, но ако бързо изгубят интерес към разговора, най-вероятно нещо по-важно ги вълнува. Ако половинката ви е замислена и не чува какво ѝ говорите, не е изключено да размишлява как да продължи „любовния триъгълник“. Понякога угризенията взимат превес и жените решават да спрат с играта и признаят всичко за измяната.

5. Избягва важни разговори

Освен заради разсеяност, жената може да избегне важен разговор умишлено и с това да отлага неизбежното. Ако я попитате къде е била или я помолите да ви обясни защо е закъсняла толкова, тя ще ви измисли куп абсурдни причини, само за да прикрие изневярата.

Влюбих се в женен и по-възрастен мъж. Сега накъде?

6. Тя крие телефона си

Мъжете, които имат по-чести контакти с чужди жени, бързат да изтрият историята на обажданията и чатовете, но техните половинки не остават по-назад. Те винаги мислят за това как да не познаете, че си пишат с някого в месинджъра. Могат да запишат обекта на техния флирт с женско име или някакъв никнейм, телефонът им рядко е на мелодия и рядко пазят съобщения.

Източник: Тялото.бг

Коментари

За да публикувате коментари трябва да имате профил в сайта

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?