Следвайте ни

Какво прави Деси Плевнелиева по летищата?

viber icon

Новата жена на президента Росен Плевнелиев Десислава влезе в обяснителен режим за кърменето си по време на вечерята за хиляди фенове на "Черешката на тортата", пише lupa.bg. Там Банова без свян обясни как се е наложило да пътува и за да запази лактацията си, както физиологията изисква, се е наложило да цеди гърдите си на всеки 3 часа, тъй като малкият Йоан не е бил до нея.

Блондинката обясни, че лично Плевнелиев й е помогнал на австрийското летище да се скрие зад учудените погледи на пасажери от цял свят, като опънал палтото си пред гръдта й, а тя включила електрическата помпа в единствения контакт, който намерила. Подобен бил опитът й и в САЩ, където двамата били на 10-дневна конференция. Накрая Плевнелиеви се прибрали в България с огромна кошница замразена кърма. Банова обяви: "Няма и грам сексуалност в това една жена да кърми детето си на открито", с което и останалите участници в кулинарното предаване се съгласиха.

 
Иначе по отношение на храненето в дома си, Плевнелиеви наблягали сериозно на здравословните продукти, но екс президентът сериозно залитал по тестените изделия.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

ДРИЙМ

ДРИЙМ

01.06.2021 | 15:58

ВИП СЪМ АЗ

Отговори
2 0
Нещо толкова човешко

Нещо толкова човешко

01.06.2021 | 13:06

Нещо толкова човешко превръщаме в "новина" и поводи за ирония и озлобление.

Отговори
5 0
Сосиджа

Сосиджа

31.05.2021 | 07:37

Така наречетите вип персони, дали могат да осъзнаят колко малко хората ги интересува личният им живот...Добре че са медиите да ни припомнят кой беше този:)

Отговори
36 4
Тоягасан

Тоягасан

29.05.2021 | 06:09

Дреме ми къде Деси Банова си точе млякото

Отговори
32 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?