Следвайте ни

Какво послание ви носят бенките на тези части от тялото

viber icon

Все повече кожата на жените е изпъстрена с многобройни бенки и освен като козметичен дефект, натях може да се гледа и като на знак от съдбата.Китайската астрология твърди, че те имат различни значения в зависимост от това къде по тялото ви се намират. Вижте тези 7 различни места за бенки и какво е значението им за вас:

1. Бенка на челото

Бенките на челото се считат за знак за просперитет. Но в зависимост от точното й положение, може да има допълнителни значения.

Бенка от лявата страна на челото може да означава, че имате някаква жалка липса на късмет и че понякога може да се наложи да поработите малко повече, за да постигнете това, което желаете.

Ако имате бенка в средата на челото си, това означава мъдрост и по-голям шанс за успешен брак.

Бенките от дясната страна сочат, че имате способността да бъдете страхотен спътник, независимо дали е в бизнес или в брак.

2. Бенка на бузата

Ако имате бенка на бузата, това означава, че сте честни, чувствителни и понякога срамежливи. Но когато ситуацията го изисква, вие се превръщате в безстрашен лидер. 

Бенка на лявата буза означава, че понякога можете да изглеждате арогантни, поради вашата интровертна природа.

Що се отнася до дясната буза - вие сте невероятно грижовни и поставяте семейството над всичко останало. 

3. Бенка близо до устните

Тази конкретна бенка е знак за чар и елегантност. Независимо дали е в десния или в левия ъгъл на горната устна, вие се стремите да живеете пълноценно. Прекарването на време с приятели и пътуванията са две от любимите ви неща. Също така бенка на долната устна показва, че децата ви имат по-голям шанс да постигнат голям успех във всичко, което решат да правят в живота.

4. Бенка на носа

Бенките на носа показват самоуважение и че сте много трудолюбив човек. Въпреки че понякога другите могат да мислят, че имате голямо его, вие се смятате за страхотен приятел.

Наличието на бенка на върха на носа често означава, че макар да можете лесно да се отпуснете, вие сте настървени. Освен това понякога съжалявате, че сте казали нещата, преди да ги обмислите.

Бенката от дясната страна на носа ви означава голяма доза страст и необходимост от по-тясна връзка с другите.

Що се отнася до лявата страна - тя може да сочи към някои борби през живота ви, но най-важното е да знаете, че винаги ще излезете на върха.

5. Бенка на стъпалата

Бенките на краката са знак, че обичате да пътувате. Това също е знак, че сте признати за действията си. Ако бенката е разположена на десния крак, това означава, че имате страхотен семеен живот. Бенка на левия крак обаче може да означава, че могат да се появят някои финансови проблеми.

6. Бенка на рамото

Ако вие или някой, когото познавате, има бенка на рамото, това означава, че имате възможността да решавате проблеми с лекота и сте наистина отговорен човек, който може да се справи с всичко, което животът му поднася. Докато се наслаждавате да помагате на всички около вас, внимавайте да не позволявате на другите да се възползват от вас. И не забравяйте да поставяте себе си на първо място.

7. Бенка на брадичката

И накрая, бенки по брадичката. Тези бенки показват, че сте решителни и грижовни. Понякога може и да сте малко упорити. Местоположението също е важно - бенките от дясната страна означават, че винаги следвате логическо мислене. Що се отнася до лявата страна, те представляват човек, който е прям и не се страхува да отстоява мнението си, пише  jenite.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?