Следвайте ни

Какво първо впечатление прави всяка зодия

viber icon

Известната модна дизайнерка Коко Шанел каза: „Няма да получите втори шанс да направите първо впечатление“ и тя е напълно права. Не става въпрос само за външния вид на човек, но и за неговите маниери, пише struma.bg. Така че, ако отношенията с екипа не са се получили веднага, едва ли може да се разчита на взаимно разбирателство в бъдеще.

Овенът издава самочувствие. Тези хора са много образовани и могат да обсъждат всяка тема. Те не проявяват благоволение към непознати, но се появяват в „естествения“ си облик. На Овена може да се вярва и можете да го почувствате веднага.

Телецът  е изненадващо сдържана личност. Други са изумени от това как са способни да контролират емоциите си. Тази черта е присъща само на силните хора – в нова компания те веднага стават авторитети.

Близнаците покоряват новите приятели със своя чар. Представителите на този знак са учтиви и привързани – приятно е за другите да общуват с тях. Вътрешното спокойствие ще гарантира успех на Близнаците.

Раците са учтиви хора. Те не виждат нищо лошо в това да помагат на другите. Най-често Раците правят нови запознанства в нестандартни ситуации, които изискват тяхната сериозна намеса.

Лъвовете имат харизма. Горди и самоуверени, те винаги минават през живота с вдигната глава. Не се интересуват от малки проблеми и от мнението на другите. Във фирмата  предпочитат да говорят за себе си

Девите завладяват нови приятели със своята чувственост. Много представители на този знак са срамежливи и рядко решават да се запознаят първи. Но ако някой иска да говори с тях, никога няма да съжалява. Девите са цял свят на мистерии, пълни с енергия и топлина.

Везните са привлекателни личности. В нова компания тези лица веднага стават лидери – те се изслушват и уважават. Везните искрено се смятат за интроверти. На тяхната общителност обаче може само да се завиди.

Скорпионите са изненадващо активни хора. Те искат да разберат наведнъж всичко за новите приятели.

Стрелците завладяват с техния ентусиазъм. Винаги измислят нещо, обаждат се някъде на приятели и познати, включват се в екстремни приключения – енергията прелива.

Козирозите са много консервативни хора. Въпреки привидната скованост, те са доста отворени и знаят как да спечелят нови познанства. Козирозите винаги стриктно следват собствените си принципи и това не може да не радва.

Водолеите  са свободни личности. Те нямат комплекси, което означава, че нямат проблеми. Представителите на този знак могат да говорят с всеки, който е на непознато място, и ще се чувстват уверени. Такива хора не се страхуват от осъждане – те вече знаят всичко за себе си.

Рибите са идеални слушатели. Те са мили и внимателни към хората, готови да помогнат всяка секунда. Тези хора бързо се разпореждат със себе си. Едва ли има някой по-добър от приятели Риба по света.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?