1939

Какво означава, ако сънувате сватба? Значението ще ви изненада

Всички сънуваме, но малко от нас си спомнят сънищата си. Когато това се случи бързо искаме да проверим какво означават. Сватбата е едно от най-важните събития в реалността, но ето какво ви очаква, ако я сънувате. Според някои съновници - да видиш сватба насън води до неприятности и объркване в бизнес делата.

Ако сънуваш, че вървиш по пътеката, заобиколена от щастливи роднини и приятелки, младоженецът е прекрасен, а сватбената украса е точно това, за което си си мечтала, най-вероятно това е добър знак. Твоето подсъзнание е доволно от начина, по който протичат ежедневните ти дейности. Очаквай лесен край на дълъг бизнес проект, повишение в работата или завършване на отдавна започнат ремонт, пише Cosmopolitan.bg.

Проблемите на сватбената церемония насън са тревожен знак. Най-вероятно подсъзнанието ти се опитва да те предупреди за възможни трудности в работата или отношенията с близки. Има голям шанс сънят да предвещава сблъсък с капани във важни процеси, срив в бизнес преговори или кавга с половинката ти.

 
На чужда сватба си - годеникът ти води друга към олтара

Популярен мотив на "сватбените" сънища е предателството. Сънувала ли си сватбата на половинката ти и непознато момиче? Най-вероятно те очакват напразни притеснения. Ако партньорът ти и приятелката му разменят брачни клетви, предстои ти само неприятен разговор. Подсъзнанието най-вероятно се опитва да ти каже, че в отношенията с близките ти се е натрупала критична маса от недоверие и взаимно подозрение.

На чужда сватба си и всичко е наред

Ако си просто гост на чужда и много щастлива, и красива сватба, това със сигурност е добра поличба. Основното нещо е да запомниш каква роля ти е отредило подсъзнанието ти в празника. Ако си седнала на масата до булката, тогава те очакват приятни изненади и подаръци. Ако просто си сред веселите гости, сложният и важен работен проект, в който ще трябва да участваш, ще върви гладко и ще завърши добре. А ако гледаш сватбата на някой друг от вратата, най-вероятно скоро ще те те осени добра идея.

 
На чужда сватба си и нищо не е наред

Сватбата на някой друг, която се превръща в тотален скандал е малко тревожен знак. Най-вероятно ще имаш задължения, които няма да бъдат много продуктивни. Неочаквани конфликти по време на сватба или сълзи в очите на булката в съня ти, предвещават неприятни разговори с майка ти или близък приятел.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?