Следвайте ни

Какво обожават в секса различните зодии

Овен

 

Сексът, за който не могат да спрат да мислят Овенът иска да бъде стимулиран психически толкова, колкото и физически, трябва съзнанието му да бъде стимулирано на най-високо ниво. За да осигурите на Овена един истински разтърсващ секс, трябва да си поиграете със съзнанието му повече, от колкото с тялото му. Те искат да правят толкова различен и неочакван секс, че да не могат да спрат да мислят за него в следващите няколко дни.

 

 Телец

 

Секс с атмосфера За Телец е важно цялото преживяване. Става въпрос за вечерята, виното, което пиете, как са подредени свещите. Романтиката трябва да е на ниво. Ако искате да впечатлите един Телец в леглото, съсредоточете се върху подробностите, които водят до него. Ще трябва да го съблазните на всички нива, ако искате да му осигурите незабравим секс.

 

Близнаци

 

Секс, който е неочакван Близнаците трябва да се чувства така, сякаш те винаги прекрачват границите на това, което е приемливо и това никога не е толкова типично в спалнята. Ако искате да ги впечатлите, опитайте да направите нещо, което е малко странно и различно и може би навсякъде освен леглото. За тях класическият секс в спалнята е скучен и старомоден.

 

Рак

 

Секс, който е безопасен Раците искат да се чувстват обичани и дори да не са настроени на сексуална вълна, в крайна сметка искат да се чувстват обвързани и моногамни. Ако искате хубав секс с Рак, покажете му, че искате само него. Ракът действително процъфтява и се оставя да се отпусне, когато знае, че е в компанията на някой, който наистина се интересува от него. Секси за него е когато се чувства безопасно и защитено. Така може да покаже истинската си същност, която крие под рачешката черупка и когато го прави един от най-романтичните знаци в зодиака.

 

 Лъв

 

Сексът, който дава власт Ако накарате един представител на зодия Лъв да се чувства още по-секси, отколкото обикновено, ще можете напълно да спечелите сърцето му. Лъв иска да чувства, че контролира ситуацията, сякаш сте напълно пленени от присъствието и сексапила му. За един Лъв сексът е добър само, ако се чувства секси, докато го прави. Нещо, което е неудобно или неподходящо, няма да го накара да се чувства страхотно.

 

Дева

 

Секс, който има смисъл Може и да ви се струват студени и безчувствени, сякаш не се интересуват много от това, което правите, но дълбоко в себе си Девите искат да знаят, че има някаква цел в това, което правите. Представителите на зодия Дева се възбуждат най-много, когато смятат, че връзката има смисъл, а не е просто нещо случайно, с което трябва да се задоволят веднъж, или два пъти.

 

 Везни

 

Секс, който е романтичен Е, нищо неочаквано, нали? Везните са царете и цариците на любовта и романтиката, а добрият секс за тях е напълно потапящо, емоционално преживяване. Те искат да се почувстват развълнувани, обожавани и напълно отдадени на емоциите, които предизвиква сексът. Везните вижда секса като холистично преживяване: не става въпрос само за това, което те чувстват физически, а и как се чувстват най-вече емоционално.

 

 Скорпион

Секс, който е интензивен Независимо дали е тъмно и тайно или страстно и емоционално, Скорпините свързват всичко сексуално с дълбоко, тъмно чувство. Добрият секс за един Скорпион е интензивност, независимо дали е физическа или емоционална или дори умствена. Понякога това се проявява като просто желание да се чувства напълно и 100% желан от партньора си, друг път се проявява като секс, който продължава с часове и се развива на всяко възможно място в дома… или извън него.

Стрелец

Секс, който е мистериозен Стрелецът обичат интриги и това важи с пълна сила за сексуалните им отношения. Те трябва да чувстват напрежение и тръпка, за да кажат, че сексът е бил невероятен. Трябва да има нещо, което да е малко скришно, малко тайно, малко неочаквано. Нещата трябва да се случат елегантно и изтънчено, с вкуси и изненада. Стрелците не обръщат внимание на явни и очевидни свалки. Те искат първо да бъдат прелъстени психически.

Козирог

Секс, който ги вади от зоната им на комфорт За всички правила и структури, които Козирозите са склонни да поддържат в живота си, те най-често се задвижват от неща, които са малко извън тяхната зона на комфорт. Те искат да бъдат тласкани, макар и леко, да изследват нови неща и преживявания. Най-вече Козирозите обожават да бъдат прелъстявани с думи, затова колкото повече им говорите, толкова по-добро ще бъде сексуалното преживяване.

Водолей

Секс, който е еротичен

Един Водолей ще се нуждае от едно от две неща: секс, който освен физическо им дава духовно преживяване или секс, който потвърждава вашите чувства един към друг. Така или иначе, Водолеите са еротична и дори понякога странна зодия. Те държат на емоциите повече от колкото на самия секс.

Риби

Секс, който е страстен Като най-емоционални и креативни от всички зодии, Рибите трябва да се чувстват напълно погълнати от сексуалните си партньори и техният опит с тях трябва да бъде върхът на страстта и интимността. Те искат техните взаимоотношения да се сведат до някакво плътско желание, независимо дали това е дългосрочна любов или еднодневна работа. Така или иначе, те са най-привлечени от това, което изглежда неустоимо (а дори и понякога безотговорно). Затова обичат секса в най-суровата му форма, често си падат и по грубостите.

Източник: Actualno.com

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?