1553

Какво ни връхлита с последното новолуние за 2023 г.?

На 13 декември ще станем свидетели на последното новолуние за 2023 г., което ще настъпи в знака Стрелец. Смята се, че когато Луната преминава през различни цикли на нощното небе, това засяга различни части на тялото.

Основните органи и части от тялото, които ще бъдат засегнати от Новолунието в Стрелец са опашната кост, бедрените мускули, бедрената кост и черният дроб. Тъй като по време на Новолуние тези части на тялото може да са малко по-чувствителни, е по-добре да се отнасяте към тях с повишено внимание и грижа. Що се отнася до хирургическите интервенции, лунният календар не препоръчва планиране на операции за тази фаза, пишат нашите колеги от "Тялото".


Новолунието винаги символизира ново начало. Това е чудесен момент за реализиране на всички нови идеи, които тепърва се появяват. Това може да бъде записване за курсове за напреднали, стартиране на бизнес, планиране на първа среща, резервиране на ваканция и др. Тъй като Стрелец е огнен знак, който представлява смелост и почтеност, Новолунието е чудесно време да предприемете решителни стъпки напред. Звездите не препоръчват да вземате необмислени решения – първо трябва да помислите за възможните последствия.

Новолунието в Стрелец ще донесе ярка, оптимистична и приятна енергия преди празничния сезон. Ще ви вдъхнови да пътувате и ще запали жаждата ви за знания. Това лунно време ще донесе усещане за оптимизъм и изобилие, което идеално характеризира Стрелеца, който се управлява от щастливия Юпитер. Новолунието в Стрелец също представлява идеално време за вътрешна духовна работа, пътуване и комуникация.

Цялостната атмосфера на това Новолуние е подсилена от родната планета на Стрелец – Юпитер, която ще бъде в Телец и ще завърши своето ретроградно движение. Той е в ретроградно движение от 4 септември и на 30 декември отново преминава в движение напред. Юпитер в Телец носи яростна упоритост на това новолуние. Новолунието може да ви вдъхнови да мечтаете в голям мащаб, а Юпитер в Телец ще ви даде отдадеността, от която се нуждаете, за да превърнете тези мисли в реалност.

На 27 декември ни очаква декемврийското пълнолуние, известно още като Студената луна. Този лунен аспект се свързва с пребиваване в уютен дом в близост до пукаща камина, заобиколен не само от физическа топлина, но и от топлината на семейството и приятелите. За тези, които са склонни към самота, това Пълнолуние ще предостави отлична възможност да се насладят на спокойствие и тишина, да помислят за всичко, което е постигнато през изминалата година и в частност за периода на скорошното новолуние. Опитайте се да спечелите възможността да подремнете под топло пухкаво одеяло или да си позволите да се „потопите“ в леглото сутрин, вместо веднага да ставате за работа. Трябва да си вземете почивка и да се заредите с лунна енергия, за да можете да блестите още по-ярко, когато е време да посрещнете Новата година.

Този период на бавна почивка също е много благоприятен за интроспекция. Докато се вглеждате в себе си и правите равносметка на живота си през това време, опитайте се да се съсредоточите върху незавършените задачи и малките неща, които сте оставили да висят през годината. Новолунието е време на завършване. Възползвайте се от енергията на това събитие и завършете нещата, които отдавна се каните да свършите, избистрете съзнанието си, за да продължите напред на чист лист през новата година.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?