Следвайте ни

Какво ни готвят звездите: Големият седмичен хороскоп от 9 до 15 август

viber icon

Новата седмица идва с изненади, успехи за едни зодии и неприятности за други. Вижте какво са ни подготвили звездите.

Овен –Седмицата ви ще бъде успешна. Ще останете доволни и ще успеете да се задържите на гребена на вълната. Баланс и спокойствие в професионалната и личната сфера на представителите на знака. Енергичен и ярък Овенът е склонен да крачи напред. Никой не може да ви отклони от опасността и да ви спаси от минните полета. Спестете енергия от агресията. Не пропускайте възможността да срещнете собствения си късмет. Животът и страстта се пробуждат във вас, така че е време да бъдете активни в новите отношения, скоро е възможно да се появи някой интересен човек, пише tribune.bg.

Благоприятни дни – 9

Бъдете внимателни – 12, 13

Телец – Хороскопът за седмицата дава ясни инструкции, намеква ви за почти всички клопки. Като цяло ще сте във форма, но бъдете много внимателни, когато вземате решения. Ситуацията не е толкова проблемна или опасна, колкото изглежда на пръв поглед. Можете да се съсредоточи върху водещите съобщения. Периодът се характеризира с ясни задачи, по които трябва да се действа. И тук на сцената се появява естественият мързел на Телеца. Страх от това да се захване с положението. Не бързайте да увесвате нос сега. Всички сме различни в нашите навици и емоционален обхват.

Благоприятни дни – 10, 11

Бъдете внимателни –14, 15

Близнаци – Хороскопът ви за тази седмица не е строго кодиран алгоритъм. Това ще бъде много оживена и изпълнена със събития седмица на работното място. Тук ще имате много работа. Ще излезете с интересни, но практически неосъществими идеи, които ще ви вкарат в лошо настроение. Изправете се пред реалността. Домашният ви живот ще бъде малко хаотичен. В леглото ще трябва да проявите въображение, за да нарушите рутината, в която сте изпаднали през последните седмици.

Благоприятни дни – 9, 12, 13

Бъдете внимателни – 10, 11

Рак – Седмицата се разгръща пред вас като дланта на ръката ви. Задачата ви е опростена. Не пропускайте да се върнете в живота си, дори да е стръмен. Пригответе се предварително. Направите текущ план за действие. Така че да можете да се справите с грубата реалност. Имате достатъчно време да маневрирате. С други думи, ще ядете слона парче по парче. Ще се чувствате несигурни, когато трябва да се адаптирате към големите промени, които тази седмица ще ви донесе. Ще им устоите, но за съжаление няма да можете да ги избегнете.

Благоприятни дни – 10, 11, 14, 15

Бъдете внимателни – 12, 13

Лъв – С такъв хороскоп всеки Лъв го очаква успех. Във всяка област от вашите интереси. Ще бъдете много спонтанни, смели и отворени за нови преживявания. Ще бъдете много по-малко обременени от работата, но по-отдадени на приятните неща и ще сте изключително общителни. Като цяло обаче ще бъдете в центъра на вниманието през цялата седмица. Само вашият темперамент ще може да ви създаде проблеми, затова се опитайте да бъдете максимално спокойни.

Благоприятни дни – 12, 13

Бъдете внимателни – 9, 14, 15

Дева – Въпреки доста спокойната седмица, внимавайте задълженията ви да не се натрупват твърде много. Понякога ще бъдете твърде безгрижни. Вашият ентусиазъм ще ви помогне да измислите нови източници на приходи. Вероятно ще трябва да работите още по-усилено. Сега е необходимо да упражнявате своя собствен авторитет и управленски умения и ще видите, че нещата, които досега са носили несигурност, се задействат. Направете възел на езика си, опитайте се да избегнете всякакви критики, включително в семейното огнище. Ако сте готови да смъкнете бронята си и да отворите сърцето си, може дори да се влюбите.

Благоприятни дни –14, 15

Бъдете внимателни –10, 11

Везни – Нещата няма да вървят точно по план, но няма да можете да направите много сами. Ще се предадете напълно на съдбата. Ще си кажете „каквото ще да се случва“. Първо ще трябва да обмислите всичко внимателно, едва тогава ще можете да предприемете действия. Консултирайте се с други, на които имате доверие, защото понякога не виждаме нещата в правилната светлина, независимо дали са добри или лоши. Ще успеете да постигнете баланс между това, което трябва да направите, и това, което сърцето ви иска да правите.

Благоприятни дни – 9

Бъдете внимателни – 12, 13

Скорпион – Въпреки че ще бъдете пълни с нови идеи и планове, времето по някакъв начин няма да бъде във ваша полза. Също така ще трябва да бъдете по-внимателни от обикновено, тъй като ще бъдете склонни да вземате грешни решения. Пазете се от злите езици, за да не разваляте седмицата си. Не трябва да вярвате на всеки на думата, не трябва да приемате всичко за истина. Избягвайте да инвестирате пари, за да не ги загубите. Също така, не давайте пари назаем, тъй като има вероятност да не ви ги върнат. Вашата сексуална сила, която ще се усеща отдалеч, ще бъде привлекателна като магнит.

Благоприятни дни – 10, 11

Бъдете внимателни –14, 15

Стрелец – Вие сте грижовни и решавате мъдро семейните проблеми. Знаете как да се впишете в нуждите на другите хора. Все още не вземайте необмислени решения, особено когато става въпрос за напускане на работа. Укрепва жизнената ви енергия. Вероятно в някои ситуации няма да е възможно да се мине без някои от необходимите компромиси. През следващите седем дни бихте могли да срещнете ангел и този ангел може да бъде от плът и кръв. Огледайте се добре и посрещнете съдбоносния момент. И помнете, не звездите, а вашата инициатива е вашата съдба.

Благоприятни дни – 9, 12, 13

Бъдете внимателни – 10, 11

Козирог – Не разчитайте на това, което обкръжението ви предлага, развивайте свои собствени мисли и мнения. Внимавайте за възможности, където можете да приложите знанията си. Благодарение на влиянието на планетата Меркурий, в живота ви има и много комуникативна енергия. Във връзката ви ще трябва да направите нещо оригинално и забавно, за да разбудите страстта на партньора си и да разпалите нова искра любов. Смелите идеи ще бъдат наистина приветствани в любовта от вашата половинка. Затова не чакайте и я насърчете с някаква гъделичкаща идея.

Благоприятни дни – 10, 11, 14, 15

Бъдете внимателни – 12, 13

Водолей – През тази седмица ще бъдете небалансирани между вашите собствени решения и решенията, които вашето обкръжение очаква от вас. Поддържайте дипломатическо поведение при разрешаване на всякакви конфликти. Вие сте човек с положителна енергия и добро сърце, което понякога ви прави да бъдете манипулирани от другите. Затова застанете срещу всеки, който би искал да злоупотребява с вашето добро поведение и грижата ви за другите. През втората половина на седмицата не е разумно да поемате риск, което няма да ви донесе никакви ползи в живота.

Благоприятни дни – 12, 13

Бъдете внимателни – 9, 14, 15

Риби – Повишава се енергийното ви ниво и се чувствате по-самоуверени. За да успеете във всичко, разпределете работата по степен на важност. Тези, които са още сами, трябва да изчакат малко повече време, за да намерят подходящия човек, но това не означава, че трябва да останете заключени в къщи, напротив - използвайте всяка възможност да се видите със стари приятели или да се запознаете с нови. Уикендът е подходящ за една много активна почивка, възползвайте се от това най-пълноценно! Вие ще сте много привлекателни за хората от противоположния пол!

Благоприятни дни –14, 15 

Бъдете внимателни –10, 11  

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?